Симнете ја нашата Андроид апликација

Софија Бенхарира, почина од масивна тромбоза по вакцинацијата

Софија Бенхарира, почина од масивна тромбоза по вакцинацијата

Оваа млада девојка нема право на почит нема право на наслови на главните медиуми. Интересот на целиот печат е многу мал. Соучесничка тишина. Уште колку деца ќе бидат жртвувани во потрагата по профит од страна на  фармацевтската индустрија

 


 

Мир за нејзината душа

Сведоштво од кумата на Софија, 17 години, која одеднаш почина од тромбоза минатиот вторник. Таа немаше посебна медицинска историја и беше во одлична здравствена состојба. Таа доби втора доза на 14 -ти септември.

https://twitter.com/LE_GENERAL_OFF/status/1442557897225879558?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1442557897225879558%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funcutnews.ch%2Fsofia-benharira-die-im-alter-von-17-jahren-an-einer-massiven-thrombose-nach-einer-impfung-starb%2F

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА