Симнете ја нашата Андроид апликација

Сите овие „случаи на корона“ воопшто не се случаи!

Сите овие „случаи на корона“ воопшто не се случаи!

ПЦР-тестот дава лажно позитивен резултат во повеќе од 95 проценти од случаите

Така вели канадскиот патолог Роџер Ходкинсон во следното видео објавено на социјалните мрежи од поранешната репортерка на БиБиСи Ана Брис.

Овие лажни позитиви се движечката сила зад табелите што ги гледате во утринските весници, рече Ходкинсон.

„Ова воопшто не се случаи!“, Им рече на присутните. "Тие се исто толку здрави како тебе!"

Лекарот додаде дека вистината е сурово потисната од водечкитеч медиумите„Ве лажат секоја вечер на ТВ“. Ходкинсон додаде дека постои широка цензура на социјалните медиуми и вистината излегува на виделина само преку алтернативни медиуми.

Ве лажат и лекарите, нагласи патологот. „Тие се кукавици и ја држат устата затворена и дозволуваат приходите да надвладеат над моралот.

Овие етички принципи - особено забраната за телесни повреди и информираната согласност - ги гази нашата влада! “

„Политичарите и нивните неизбрани марионети го користат стравот како изговор за да наметнат смешни обврски чија ефикасност не е докажана“, рече тој.

Патологот се појави на насловните страници кон крајот на минатата година, кога рече дека луѓето се „измамени“ од нивните влади и дека коронавирусот не е полош од „тежок грип“.

Тој зборуваше за „најголемата измама на сите времиња“. „Постои неоснована хистерија поттикната од медиумите и политичарите“.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА