Симнете ја нашата Андроид апликација

Сите докази се на маса: вакцината против Ковид е неуспешна!

Сите докази се на маса: вакцината против Ковид е неуспешна!

Пол Крег Робертс е американски економист и публицист. Тој беше помошник секретар на Министерството за финансии за време на администрацијата на Реган и е познат како ко-основач на програмата за економска политика на администрацијата на Реган.

 

Драги читатели,

Во обид да дадам добри информации наместо пропагандата за „Ковид“ и вакцината, поддржана од „Фармата“, ви ги објавив големиот број смртни случаи и здравствени проблеми поврзани со вакцината од официјалните бази на податоци.

За некои возрасни групи, вакцината е поопасна од вирусот.

Ви напишав и од официјални извештаи дека најголем процент од новите случаи се поврзани со оние кои се целосно вакцинирани. Прашањето е: дали се ова навистина нови случаи или болести поврзани со вакцината?

Следејќи ги заклучоците на Нобеловецот за медицина и други експерти од висок ранг, го припишував она што медицинскиот естаблишмент го нарекува нови случаи, пробиви, варијанти на делта на непожелни реакции на самата вакцина, со што се доведува во прашање постоењето на делта варијантата.

Но, откако го слушав Др.Роберт Мелоун, се чини дека има и варијанти, и ќе има повеќе варијанти. Новото појавување на случаи пријавени како „Ковид“, кое е составено од несакани реакции на вакцината и болести предизвикани од новите варијанти.

Д-р Мелоун е пронаоѓач на гРНК технологијата што се користеше за развој на гРНК вакцината. Тој е член на естаблишментот. Тој не е чудак, теоретичар на заговор или противник на вакцината.

Тој е толку цврст член на естаблишментот што Министерството за одбрана му верува со години. Што рече Др.Мелоун она што го разликува  од естаблишментот е неговата неподготвеност да молчи кога ќе види дека преовладувачкиот наратив за Ковид не е во согласност со фактите.

Д-р Мелоун објаснува дека вакцината не само што убива луѓе и им штети на здравјето, туку дека во извесна смисла го развива вирусот и го обучува да избега од вакцините. Со други зборови, самата вакцина ги засилува варијантите што вакцините не можат да ги спречат.

Можете да ги слушнете неговите објаснувања во првите 57 минути од ова видео обраќање пред група едуцирани професионалци во Силиконската долина.

Дури и ако не сте многу образовани, Мелоун зборува со јасност што ви овозможува да ја разберете суштината на објаснувањето.
Д -р Роберт Мелоун Форум за слобода ~ 8-10-2021

Во првите 25 минути, Мелоун објаснува кој е тој, неговата позадина и неговите искуства. Тој го објаснува потеклото и образложението на официјалната политика за јавното здравје дека експертите, без разлика со колкав углед, се цензурираат ако отстапуваат од официјалниот (и постојано променлив) приказ на ЦДЦ, НИХ, СЗО и ФДА.

Со други зборови, официјалната бирократија за здравството има монопол за објаснувањето. Тој објаснува дека водечките медиуми се испреплетени со органите за јавното здравје и дејствуваат како агенција за цензура.

Стигнавме до точка во нашиот апсурд каде почитуваните научници се цензурирани од тотални будали.

Од 35-тата минута, Мелоун доаѓа до срцето на дилемата со која се соочуваме. Кристално станува јасно дека властите погрешиле и дека нема надеж дека вакцините ќе бидат решението.

Тој појаснува дека Делта варијантата ќе се прошири кај населението и дека ниту една вакцинација, ниту маска и ниту блокади не можат да сторат ништо против тоа, колку и да е добро.

Фокусот треба да се префрли на третманот. Познато е дека третманите се ефикасни, а други се развиваат и тестираат. Самиот Мелоун се излечи со ивермектин.

За среќа, објавува тој, Делта варијантата е помалку тешка од Ковид-19, но идните варијанти можеби нема да бидат ако продолжиме да користиме вакцина која ги тренира новите варијанти  да избегаат од имунолошкиот систем. Голем број истакнати научници дошле до истиот заклучок. Погледнете тука.

За прв пат во историјата, светската популација беше искористена за масовно клиничко тестирање на експериментална вакцина. Доказите се зголемуваат. Официјалните бази на податоци за известување покажуваат извонреден број смртни случаи и повреди поврзани со вакцината против „Ковид“.

Огромното мнозинство на нови случаи се поврзани со целосно вакцинираните. Според ЦДЦ и самиот Др.Фаучи, вакцинираниот го шири вирусот исто лесно како и невакцинираните пациенти.

Вакцината е поврзана со спонтани абортуси. Сето ова се факти кои сега премолчено ги препознаваат здравствените власти, но сепак во голема мера не се чуваат од луѓето.

Здравствените власти не знаат како да одговорат на неуспехот на вакцината бидејќи ја прокоцкаа целата своја игра со гРНК вакцината. Сите надежи и тврдења поврзани со вакцината се докажани како лажни. Тоа е многу долг пат наназад, особено кога не можат да предложат друга стратегија.

Не знаејќи што да прави, ЦДЦ препорачува понатамошни токсични вакцини.

Сите „механизми за проверка на факти“ воспоставени за да ги замолчат оние што разбираат што се случува, сеуште постојат, сеуште се цензурираат експерти кои имаат вистински решенија.

Јасно е дека репресијата на експертите сега мора да заврши. Здравствената дилема во која не воведоа незнаењето и ароганцијата на здравствените службеници, глупавите политичари и глупавите медиуми, може да се реши само преку отворена дебата меѓу светските експерти.

Нема повеќе контролирани објаснувања или сите ќе умреме, ако не од вакцината, тогаш од некои варијации предизвикани од вакцината.

Сопствената статистика на ЦДЦ покажува 1,270 смртни случаи на фетуси по вакцинации против Ковид, но ЦДЦ продолжува да препорачува инјекции против Ковид кај бремени жени.

Ако се вакцинирате, ова може да биде вашата судбина!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА