Симнете ја нашата Андроид апликација

Силен ветер во Албесете-Шпанија

Силен ветер во Албесете-Шпанија

Шпанија

Огромен феномен беше доживеан вчера попладне во Албасете со налети на ветер до 100 километри на час. Како што пренесува Метео Хелин, тоа е жежок удар што остави чувство на урагански ветрови и облаци од прашина во градот.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА