Симнете ја нашата Андроид апликација

Друга измама на СЗО е откриена среде пандемијата

СЗО ја менува дефиницијата за имунитетот на стадото: Наводно е можно само со вакцинација!

Приватната корумпирана олигарска организација СЗО тивко ја смени дефиницијата за имунитетот на стадото

Иако ова досега беше постигнато во целата историја на човештвото со минување низ болест, одеднаш треба да биде можно само преку вакцинација.

Се разбира, оваа болна манипулација служи само за да придонесе повеќе луѓе да учествуваат во најголемиот човечки експеримент на сите времиња и да им се вбризгаат докажани супстанции што го менуваат генот.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА