Симнете ја нашата Андроид апликација

Се среќава грипот со короната

Се среќава грипот со короната

Грипот прашува: "Зошто сите зборуваат за тебе? Имам 5 пати повеќе смртни случаи!"
Короната одговара: „Имам подобар маркетинг!“

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА