Симнете ја нашата Андроид апликација

Сега сите повторете: ПЦР-тетовите не функционираат!

Сега сите повторете: ПЦР-тетовите не функционираат!

Тестовите за ПЦР не функционираат за да се дијагностицира активна инфекција со Ковид -19

Сите го кажуваме ова одново и одново, но се чини дека не разбираме што значи тоа, иако знаеме дека ПЦР-тестот не е содветен за дијагностицирање на инфекција, ние продолжуваме да ги прифаќаме сите статистички податоци што се базираат на претпоставката дека ПЦР-тестовите дијагностицираат инфекција.

Велиме: „Леле, бројките на КОВИД-19 се зголемуваат и покрај затворањата“.

Или: „Видете, вакцинацијата не  ефикасна затоа што луѓето што ја добиваат се уште заболуваат од Ковид“.

Неточно. Ова не се „броеви на Ковид“, ова се бројки за позитивни тестови.

Не станува збор за зголемување на бројот на луѓе кои заболуваат од „Ковид“, туку за зголемување на бројот на луѓе кои се тестирани позитивно.

Луѓето што ја примаат вакцинацијата „уште се заразуваат со Ковид“, тие уште се позитивни на тестирањата.

И причината поради која се појавуваат овие „абнормалности“, и причината поради која вакцинираните луѓе уште можат да бидат позитивни. Е истата причина зошто папаја може да биде позитивна - затоа што ПЦР-тестовите не функционираат.

Ние го знаеме тоа, но постојано забораваме. Значи, да го кажеме повторно.

ПЦР-тестовите не функционираат.

Сите ние ја знаеме опасноста од лажни позитивни кога правиме премногу циклуси. Ова дури го призна и Фаучи (Д-р Смрт).

Ако ги извршите тестовите на 30 или повеќе циклуси, најверојатно резултатите се глупости и сите позитивни резултати се бесмислени.

И неверојатно, повеќето лаборатории што ги спроведуваат овие тестови го направија токму тоа - тие направија 30 или повеќе циклуси, дури и до 45.

Сепак, зад овој добро познат и важен факт, се крие уште поважниот факт дека, дури и ако се направат правилно, тестовите нема да функционираат бидејќи не се дизајнирани да го прават она за што се користат.

Тие ниту дијагностицираат инфекција, ниту докажуваат активна инфекција. Во повеќето случаи, не сте ни специфични за САРС-КоВ-2.

Тие едноставно проверуваат дали имате случајни фрагменти на РНК во вашето тело што некој ги идентификувал како слични на одредени типови на сомнителна вирусна РНК.

Дури и ако тестот навистина ги најде овие работи во вас и не плука само глупости бидејќи прагот на циклусот е поставен премногу висок, буквално нема докази дека ова ѓубре (фрагменти) има врска со вашето течење на носот, болки во грлото, пневмонија, или смрт.

 

 

Можно е, но не е многу поверојатно

Тие дури и не беа развиени со вистинска вирусна РНК од (наводниот) вирус Сарс-Ков-2. Тие користеа „синтетичка РНК“ или „измислени извори“ бидејќи немаше изолирани примероци од Сарс-Ков-2.

ЦДЦ вели дека 59 различни ПЦР тестови на пазарот не можат да се споредат бидејќи сите тие користат различни „вештачки примероци“.

Во однос на дијагнозата или епидемиологијата, информациите што ги добиваме се едвај подобри отколку ако земеме коцка, етикетата на едната страна ја означуваме како „позитивна“, а пет страни „негативна“ и започнуваме да ги фрламе коцките.

Вака гледано, загатката за „пробивни инфекции“ или „повторливи инфекции“ итн. По вакцинацијата не е толку збунувачка, нели?

Излезе дека постои едноставен одговор на сите овие прашања.

 

 

Зошто може да се тестирате позитивно, а потоа негативно, а потоа повторно позитивно во истиот ден?

 • Затоа што тестовите не функционираат.
 • Зошто има „пробивни случаи“?
 • Затоа што тестовите не функционираат.
 • Зошто понекогаш има „виоки скокови на заразени“ кога се е затворено?
 • Затоа што тестовите не функционираат.
 • Зошто може да се заразите со „Ковид“ повеќе пати?
 • Затоа што тестовите не функционираат.
 • Зошто може да имате Ковид без симптоми?
 • Затоа што тестовите не функционираат.
 • Зошто Ковид „убива“ само луѓе кои веќе починале од нешто друго?
 • Затоа што тестовите не функционираат.
 • Зошто може да се тестирате позитивно откако ќе се вакцинирате?
 • Затоа што тестовите не функционираат.
 • Зошто парче овошје може да содржи Ковид?
 • Бидејќи тестовите НЕ ФУНКЦИОНИРААТ.
 • Зошто смртноста од сите причини не покажува знаци на вистинска пандемија?
 • Бидејќи ги нема, затоа што бацилот убиец е илузија создадена од тестови - кои не функционираат.

 

 

Земете го овој факт. Престанете да зборувате за „случаи“, престанете да ја купувате основната лага што ги продава сите други лаги.

Пандемијата е реална како и тестовите. И тестовите не функционираат.

Владетелите дури и го признаа тоа во принцип. Повторно и повторно.

Зошто СЗО предупреди за лажно позитивни и високи КТ вредности откако вакцините беа „одобрени“?

Затоа што знаат дека тестовите нема да функционираат.

Зошто ЦДЦ го предложи ПЦР-тестот кај вакцинираните луѓе со пониски вредности на КТ од невакцинираните луѓе?

Затоа што знаат дека тестовите нема да функционираат.

Зошто на вакцинираните им се советува да „прескокнат рутински тестови“?

Затоа што знаат дека тестовите нема да функционираат.

 

 

Дали разбирате сега?

Може да умрете во сообраќајна незгода, да паднете по скали, да добиете бактериска пневмонија, да имате коронарна тромбоза, да умрете од старост или да се застрелате во главата - и ПЦР-тестот може да ве направи „како починати од Ковид“.

Може да се вакцинирате секој вторник или да развивате „природен имунитет“ милион пати ... но овој научно безначаен ПЦР-тест сепак може да ве претвори во случај.

Затоа, никој никогаш нема да биде сигурно „имун“, и оваа пандемија може да трае засекогаш.

 

 

Пандемијата никогаш нема да заврши бидејќи навистина не започна

Тоа е измама, игра со лажна статистика дизајнирана да ве затвори, да ве исплаши и изолира додека една луда нова секта ја внесува нивната агенда во игра.

Оваа агенда беше јасна од првиот ден и ги поминавме последните 16 месеци зборувајќи за тоа. Тоа вклучува најголем трансфер на богатството и моќта, масивно уништување на малите бизниси, сопственоста на домовите и личната автономија.

Станува збор за апартхејд и демонизација на сите што го доведуваат во прашање преовладувачкиот наратив - особено оние што се противат на експерименталната „вакцина“.

Дека пандемијата е делумно измислена за продажба на разни потенцијално токсични не-вакцини, е неспорно.

Профитот е дел од мотивот. Никогаш не ја потценувајте желбата на преовладувачката психо-архитектура да заработите брзо.

Но, дали е тоа навистина позив за свестување?  Секој здрав разум мора да се прашува зошто ги принудуваат овие експериментални хемиски препарати врз луѓето како христијански проповедник што проповедува спасение.

Дали овие луди навистина сакаат глобална депопулација, како што тврдат некои?

По 16 месеци ново лудило (Новото нормално), не изгледа како нешто што е безусловно исклучено.

Зошто производителите на вакцини добија дозвола да ги продаваат овие препарати без претходно тестирање?

Зошто овие препарати сеуште се продаваат и покрај невидениот број извештаи за негативни ефекти?

Што точно ќе им направат на нивните домаќини наскоро многу дискутираните шилести протеини?

Депопулација или само цинично искористување на можноста да ги преместите оние проклети гРНК „вакцини“ кои никогаш порано не биле одобрени за човечка употреба (бидејќи тестирањето на животни било катастрофа)?

Кој знае во оваа Нова нормала на лудило.

Се што знаеме со сигурност е дека „пандемијата“ е лага што се користи за унапредување на интересите на најбруталниот, луд, фанатичен, сектор на супербогатите кои ја негираат реалноста - и вашата безбедност НЕ е нивен приоритет.

Ах, и, во случај да сте заборавиле, ПЦР-тестовите не функционираат.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА