Симнете ја нашата Андроид апликација

Светскиот економски форум ја претставува: првата (сатанска) вакцина против „Ковид-19“ базирана на ДНК

Светскиот економски форум ја претставува: првата (сатанска) вакцина против „Ковид-19“ базирана на ДНК

Светскиот економски форум промовира ЗиКов-Д, вакцина против „Ковид-19“ што е 66,6% ефикасна

Светскиот економски форум ја претставува: првата вакцина против „Ковид-19“ базирана на ДНК. Содржи генетски материјал „од вирусот“ кој го упатува телото да произведе специфичен шилест протеин на кој реагира имунолошкиот систем.

Вакцината е наречена ЗиКов-Д и е развиена во Индија, каде што е одобрена за итна употреба. Возрасните треба да ја примат оваа вакцина во декември. Експертите очекуваат трет бран на корона во Индија во октомври.

Производителот, Зидус Кадила, вели дека ЗиКов-Д е безбеден за деца на возраст од 12 години и постари. Луѓето добија вкупно три дози. Тестовите, наводно, покажале ефикасност од 66,6 („666“) проценти. Исто така, би било ефикасно против „Делта варијантата“.

Во моментов само 9,5 проценти од индиската популација е вакцинирана.

 

Што мислат Евреите за ова име?

Претприемачот Роланд Браутигам одговара: „ЗиКов-Д… ЗиКов-Д! Тие го нарекуваат ЗиКов-Д. Тие можеа да му дадат кое било име што го сакаат, но го избраа ЗиКов-Д. Што мислат Евреите за ова име? "

Политикологот Кис ван дер Пијл додава: „Исто така, би можело ЗиКов-Д и ЦиКлон-Б да имаат ист ефект, имено уништување на луѓето кои се изложени на супстанцијата“.

„Го прочитав ЦиКлон-Б по грешка, но тоа е различна марка. Се надевам дека ќе го ценат името на вашиот бренд во Израел “, рече некој на Светскиот економски форум.

Само да напомениме дека во ЕУ генманипулираната храна е забранета, зошто?


Откровение 13

16 Тој ќе ги принуди сите луѓе - мали и големи, богати и сиромаси, слободни или робови - да бидат обележени на десната рака или на челото.
17 Без тој белег никој не ќе може ништо да купува или да продава. Белегот ќе биде името на Ѕверот или бројот што ќе го претставува неговото име.
18 Потребна е мудрост за да се разбере ова. Тој што е прониклив, ќе може да го открие значењето на бројот на Ѕверот. Бројот се однесува на човек и изнесува 666.

 

Откровение 14:11 (MNT)

Димот од нивното мачење ќе се крева во вечни векови и тие нема да имаат спокојство ни дење ни ноќе! Таква ќе им биде казната на оние што ќе му се поклонат на Ѕверот и на неговата икона и ќе го примат белегот на неговото име.

 

Откровение 16:2 (MNT)

Првиот ангел отиде и го истури својот сад врз Земјата. Тогаш на луѓето што го имаа белегот на Ѕверот и и се поклонуваа на неговата икона им излегоа чиреви што страшно болеа.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА