Светската вакцина убиец - 7,9 милијарди луѓе

Светската вакцина убиец - 7,9 милијарди луѓе

Вовед

Да не си правиме илузии. Тоа не е само „експеримент“, тоа е „убиствена вакцина“ на фармацевтскиот картел што го менува човечкиот геном.

Доказите за сегашните (од официјални податоци) и идните (како резултат на неоткриени мини-тромбози) смртни случаи и болести предизвикани од вакцинацијата се огромни.

 

 

Бил Гејтс и генералниот директор на СЗО др. Тредос

Бројни независно објавени научни студии го потврдуваат составот на гРНК вакцината против Ковид-19 *, која се наметнува на целото човештво.

Наведената цел е да се присили вакцинацијата на 7,9 милијарди луѓе во над 190 земји во светот и потоа воведување на дигитален „пасош за вакцинација“.

Непотребно е да се каже, ова е операција вредна милијарди долари во корист на нарко картелот.

Глобалната кампања за вакцинација со наслов КОВАКС *е поддржана ширум светот со партнерство помеѓу СЗО, ГАВИ *, ЦЕПИ *, Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс во врска со Светскиот економски форум (СЕФ), ДАРПА *и фармацевтскиот картел, во кој зголемено повеќе доминира заедничкото вложување на Фајзер * и ГлаксоСмитКлајн *.

 

 

Распоредот на Ковид-19

Од лажен број на позитивни случаи на Ковид-19 до бројот на луѓе кои починале од Ковид-19, се лаги врзани за лаги.

Постои суптилен распоред на кризата со корона што доведе до вакцинација, и започнува во јануари 2020 година.

На 30 јануари 2020 година, СЗО прогласи фиктивна здравствена итна состојба од меѓународен интерес * (ПХЕИЦ) (врз основа на 83 позитивни случаи ширум светот надвор од Кина).

Оваа декларација беше проследена со избувнување на криза во воздушниот сообраќај и во меѓународната трговија со стоки, финансиски пад на 20 февруари и затворање на 11 март 2020 година, а тоа пак беше проследено од вториот, третиот и четвртиот бран. Кога ќе заврши?

Зактворањето на 11 март 2020 година и неговите катастрофални социјални и економски последици

Почнувајќи од 11 март 2020 година, 44.279 „позитивни случаи“ и 1.440 смртни случаи од Ковид беа оправдани врз основа на таканаречените РТ-ПЦР тестови * (надвор од Кина низ целиот свет):

 

 • социјални ограничувања,
 • зактворања и исклучувања во 190 национални економии и голема депресија,
 • распространети корпоративни банкротства во клучните економски сектори,
 • целосно уништување на малите и средни претпријатија,
 • појава на сиромаштија и масовна невработеност,
 • забрана за социјално дистанцирање, маскирање и собирање
 • организирана криза во националните здравствени системи,
 • затворање на училишта, технички факултети и универзитети,
 • затворање на музеи и концертни сали и забрана за културни и спортски настани,
 • институционалниот распад и распадот на граѓанското општество.

 

Наведената намера отсекогаш била да се спасат животи. Последиците од оваа политика буквално уништија човечки животи. Милиони луѓе ширум светот се вовлечени во екстремна сиромаштија.

И по десет месеци, вакцинацијата против Ковид-19 се појави како наш спасител.

Започна низ целиот свет кон крајот на декември 2020 година, откако беше објавено на почетокот на ноември.

Кампањата за страв доведе до одобрување и прифаќање кај властите.

Видео:

Вакцината гРНК беше претставена како трајно решение, средство за спречување на епидемијата, спасување животи, заживување на нашата скршена економија и враќање на чувството за нормалност во секојдневниот живот.

Започна масовна пропагандна кампања за поддршка на вакцината.

Празното ветување за нов живот, враќање на разумот и нормалноста.

Сето ова се покажа како илузија на лаги и фантазии.

Финансиските елити и фондациите милијардерите ни ја наметнаа својата идеологија: вакцината се наметнува како средство за поддршка на „Големото ресетирање“ на Светскиот економски форум.

„Нема да поседуваш ништо и ќе бидеш среќен“: Предвидување на принудна иднина врз основа на долга и екстремна сиромаштија во комбинација со „Вакцина убиец“.

Како дел од „Големото ресетирање“ (Клаус Шваб), се предвидува сценарио во кое глобалните кредитори ќе го присвојат целото богатство на светот до 2030 година, додека голем дел од светското население е осиромашено.

Милјардерските елити не ги кријат нивните намери. Во 2030 година, „нема да имате ништо повеќе и ќе бидете среќни“.

 

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА