Симнете ја нашата Андроид апликација

Сакаме да бидеме слушнати - Видео кампања на жртвите од вакцините против Корона

Сакаме да бидеме слушнати - Видео кампања на жртвите од вакцините против Корона

Ние сакаме да бидеме слушнати, ова е насловот на кампањата за стекнување признание за оние кои страдаат од вакцините против корона

Додека акутните несакани ефекти како што се воспаление на миокардот и смртта продолжуваат да се отфрлаат како нерелативни инцидентни проблеми, само во САД над 9000 луѓе починале како резултат на вакцинацијата против корона и над 400 000 претрпеле акутни несакани дејства.

Ова се базира на тековните информации од системот за известување за сомнителни несакани настани предизвикани од вакцини (ВАЕРС). Што треба да опфати само 1-10% од реалните појави.

За споредба, масовната вакцинација против „свинскиот грип“ (1976) беше запрена веднаш по 53 смртни случаи.

Надминувањето на претходното броење на телата за двесте пати повеќе очигледно веќе не е критериум за да се класифицира како премногу опасна игла во 2021 година.

А, сегашните 10.000 смртни случаи по вакцинирањето против корона можат да се помножат со најмалку десет фактори.

Во изминатата недела, според официјалните податоци, повеќе луѓе требаше да умрат од вакцинацијата против корона отколку од самиот „Ковид-19“.

Според Ваерс, бројот на смртни случаи се зголемил за 2043  во текот на изминатата недела. Додека, според американската агенција за заштита на инфекции, се вели дека 1505 лица починале од или со „Ковид-19“.

Видео кампањата „Сакаме да бидеме слушнати“ има за цел да привлече внимание кон потенцијалните опасности од вакцинацијата против корона и не може да се сфати како мисија против вакцинација.

На крајот на краиштата, станува збор за луѓе кои доброволно учествувале во масовниот експеримент, но кои веројатно не се соодветно информирани за безбедноста на вакцините и сега се класифицирани како маргинални појави.

Само затоа што „Старите“ медиуми - (ние сме новите) - жестоко не сакаат да се сомневаат во безбедноста на експерименталните „вакцини“ засновани на гени, не значи дека проблемот е симнат од маса.

Оштетувањето од вакцините е реалност.

 

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА