Рим-Италија, полицијата е со народот (видео)

Рим-Италија, полицијата е со народот (видео)

Така функционира отпорот

Некои од полицијата одлучија да останат со луѓето, а не против нив.

Заменик -комесар на Рим: "Непочитувањето на владата е должност!"

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА