Симнете ја нашата Андроид апликација

Револуцијата започна: Австралија испраќа војници на Соломонските Острови

Револуцијата започна: Австралија испраќа војници на Соломонските Острови

Австралиските безбедносни сили беа распоредени за да ги задржат насилните протести на Соломонските Острови, каде гневните граѓани ги запалија владините згради на вториот ден од немирите

Жителите на Соломонските Острови запалија неколку владини згради во Хонијара откако се спротивставија на заклучувањето.

Австралија испраќа војници на Соломонските Острови за да ги прекинат дводневните насилни судири со цел да ја поддржат владата во главниот град Хонијара!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА