Симнете ја нашата Андроид апликација

Раинер Фуелмих за 2 минути објасни како Големата Фарма не измами со Короната

Раинер Фуелмих за 2 минути објасни како Големата Фарма не измами со Короната

Јас сè уште верувам дека ПЦР-тестот е вистинската пандемија, рече адвокатот Раинер Фуелмих во петокот на 54-от состанок на неговиот коронски комитет во интервју со докторката Симоне Голд од Американските лекари од фронтот. Двајца поранешни вработени во СЗО детално му раскажале на Фуелмих што се случило во пресрет на „пандемијата на короната“.

Во јануари 2020 година, СЗО одржа итен состанок бидејќи производителите на вакцини инсистираа на прогласување на коронавирусот за меѓународна здравствена криза. „Зошто го сакаа тоа? Тие не се грижеа за пандемијата. На крајот на краиштата, само преку меѓународна здравствена криза тие можеа да добијат итно одобрување за нивните таканаречени вакцини “, рече тој.

 

 

Секој во Европската комисија точно знае што се случува

Во Европа тоа беше единствениот начин да се добие условно одобрување. „Тоа го додели Европската комисија, што е целосно корумпирано“, рече Фуелмих, додавајќи дека сите во комисијата точно знаат што се случува. И луѓето кои не знаат што се случува, не се грижат затоа што си ја добиваат работата од некој друг, рече тој.

 

 

Тоа е целата основа на оваа кула од карти

Првично, СЗО одби да прогласи меѓународна здравствена криза. Две недели подоцна, СЗО одржа уште еден итен состанок, по што беше прогласена меѓународна здравствена криза. Зошто? ПЦР-тестот за Корона беше развиен и произведе илјадници лажно позитивни резултати. Овие лажно позитивни резултати го поттикнаа СЗО да ја прогласи Короната за меѓународна здравствена криза. „Тоа е целата основа на оваа кула од карти.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА