Симнете ја нашата Андроид апликација

Раинер Фуелмих - Цензура затоа што Гугл е вклучен во АстраЗенека?!

Раинер Фуелмих - Само во Америка имаше околу 500.000 смртни случаи по вакцинацијата против Ковид

Она што се случува сега не може засекогаш да се чува во тајност, рече германскиот адвокат Раинер Фуелмих во интервју со Мајк Адамс

Како пример, тој ги наведе несаканите ефекти од вакцините против корона и рече дека бројките на смртни случаи предизвикани од вакцините се лажни. „Дури и тоа е лага.“ Се зборува за околу половина милион смртни случаи по вакцинацијата само во Соединетите држави, рече Фуелмих, додавајќи дека тоа е потврдено од адвокатот Том Ренц од Охајо.

Фуелмих, исто така, рече дека бројките се во ист редослед на големина во сите други земји, но дека „тие се обидуваат да го прикријат ова.

Адамс рече дека бројот што го дал е точен. „Некои велат милион, други велат само 100.000, но мислам дека сте во право кога велите дека е половина милион“.

Тој, исто така, истакна дека има многу медиумски наводи дека смртните случаи од вакцини не се поврзани со вакцината. Речиси секој смртен случај во 2020 година беше регистриран под насловот Корона, но ниту една смрт во 2021 година нема да биде поврзана со вакцините. "

Од 18:10 мин.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА