Раинер Фуелмих - Блиску сме до пресвртната точка

Раинер Фуелмих: На крајот на годината ќе има меѓународен трибунал

Германско-американскиот адвокат Рајнер Фулмих на осумдесеттиот состанок на Комитетот за корона рече дека има добри вести

Тој започна со објаснување дека во моментов постои опсежна психолошка операција која има за цел да ги дестабилизира и дезориентира луѓето за да можат да прават се што ќе се побара од нив.

Потоа добрата вест. Без да навлегува во детали, Фуелмих рече дека до крајот на годината ќе има меѓународен суд „со вистински судии, вистински обвинители, вистински адвокати, вистински сведоци и вистински експерти“.

 

Бил Гејтс обвинет во Индија

Тој рече дека „успешниот“ индиски адвокат Дипали Оја му кажал дека милијардерот и основач на Мајкрософт Бил Гејтс бил тужен во Индија. Охја му ги испратил документите и повеќе ќе каже на следното рочиште.

„Во Индија и Африка, луѓето дознаа со кого си имаат работа побрзо отколку во Западна Европа, каде што луѓето сè уште веруваат дека се филантропи. Тие не се, тие се убијци“, вели Фулмих.

„Индијанците го знаат тоа и затоа се дејствуваа сега“.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА