Симнете ја нашата Андроид апликација

Професорот Бакди -  Ако го вакцинирате вашето дете, вие извршувате кривично дело

Професорот Бакди - Ако го вакцинирате вашето дете, вие извршувате кривично дело

Лекарот и научникот Сухарит Бакди со месеци предупредува дека вакцинацијата „Ковид“ ќе доведе до формирање на тромби.

Не можете да го видите, но можете да го почувствувате, вели тој во видеото. Кога тие се таложат во вашиот мозок, имате силни главоболки, се чувствувате болни, повраќате и може да се парализирате. Многу луѓе ги пријавиле овие несакани ефекти.

Научниците можат да откријат дали имате згрутчување на крвта со проверка на нивото на Д-димер. Нормалното ниво на Д-димер покажува дека е малку веројатно присуството на тромб во телото. Зголеменото ниво на Д-димер во крвта може да укаже на формирање на тромб.

Бакди посочува дека голем број германски лекари ги мереле нивоата на Д-димери кај пациентите пред вакцинацијата и неколку дена по вакцинирањето. Откриле дека згрутчувањето на крвта често се формира по вакцинирањето на корона, без оглед на видот на вакцината.

„Ако се боцкате, предизвикувате реакција што е потенцијално фатална“, нагласува Бакди. „Силно ги советувам луѓето да не се вакцинираат. Не давајте им на децата. Ако му ја дадете вакцината на вашето дете, вие извршувате кривично дело “.

 

https://twitter.com/wakeupfromcovid/status/1398293941305450499?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1398293941305450499%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funcutnews.ch%2Fprofessor-bhakdi-wenn-sie-ihrem-kind-diesen-impfstoff-geben-begehen-sie-ein-verbrechen%2F

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА