Симнете ја нашата Андроид апликација

Прес-секретарот на Белата куќа ги нарекува вакцинираните бележани - Белегот на Зверот!

Прес-секретарот на Белата куќа ги нарекува вакцинираните бележани - Белегот на Зверот!

На 10 септември 2021 година, Белата куќа пренесе прес-конференција во живо на Интернет со секретарот за медиите Џен Псаки

Голем дел од таа прес-конференција се однесуваше на најавата на претседателот дека ќе бара од компаниите со 100 или повеќе вработени да ги вакцинираат против КОВИД-19.

Овој мандат им нуди на луѓето избор или да ја прифатат експерименталната генетска терапија во нивните тела или да ја загубат својата егзистенција. Тоа е принуда и уцена.

Со текот на времето од таа објава, се зголемија напорите и во САД и во странство да ги принудат луѓето да добијат вакцинација против КОВИД. Во Канада, на пример, властите во Квебек не бараат само здравствените работници да се вакцинираат, ако одбијат, не само што ќе бидат отпуштени, туку и ќе им биде одземена лиценцата за здравствена заштита, така што нема да работат никаде на друго место!

„Притисокот“ да се преземе оваа генетска модификација е толку силен, а одбивањето да се преземе е толку распространето, што драконските заплашувања, принуди и уцени да ја преземат генетската модификација сега се чини дека се норма.

Причините зошто многу луѓе одбиваат да се вакцинираат се разумни: предизвикува згрутчување на крвта што доведува до мозочен удар и срцев удар кај многу приматели. Над 14.000 Американци починаа во рок од неколку дена по примањето на вакцинацијата. Некои починаа за неколку минути!

Кај помладите луѓе, вакцинацијата има миокардитис, т.е. оток на срцевиот мускул и перикардитис,  оток на перикардот. Статистички гледано, младите луѓе со миокардитис имаат стапка на смртност од дваесет проценти во рок од една година и педесет проценти смртност во рок од пет години. Едноставно кажано, половина од нив умираат. Од приближно 9 милиони млади луѓе кои биле вакцинирани, 360.000 развиле миокардитис. Статистички, половина од нив (180.000) ќе бидат мртви во рок од пет години!

Како и да е, оние што се на власт продолжуваат да повикуваат се повеќе луѓе да ја примаат оваа вакцинација.

Рано во дистрибуцијата на таканаречената вакцина против КОВИД-19, се дозна дека таканаречените „вакцини“ не ги содржат типичните состојки на типична вакцина. Обично вакцината содржи мала количина на вистинскиот вирус, или како жива вакцина или ослабена за да биде послаба. Тоа не е случај со вакцините против КОВИД. Обично, вакцините содржат „рекомбинантна ДНК“ верзија на вирусот, во која внатрешноста на вистинскиот вирус се генетски заменети со внатрешности од квасец, така што надворешната страна на вирусот останува да изгледа, а внатрешноста е безопасен квасец. Вакцинитепротив КОВИД не го содржат ниту тоа.

Повеќето вакцини против КОВИД содржат гласник РНК (гРНК), една од најосновните гласни супстанции во градежните блокови на ДНК-та на човечкото тело. ДНК-та и кажува на РНК што да прави; тогаш РНК им кажува на сите клетки во нашето тело што да прават. Сепак, доволно чудно, РНК има способност да ја смени ДНК-та користејќи обратна транскриптаза. Откако ќе се смени ДНК-та, таа никогаш - Н И К О Г А Ш!  - не може да се врати во првобитната форма. Таа е променета засекогаш.

Овој факт ги натера некои луѓе да се запрашаат: „Ако гРНК ја промени нашата ДНК, дали сме ние уште луѓе?“ Други прашаа: „Откако Врховниот суд на САД одлучи дека никој не може да патентира природна супстанца, туку ја смени МОЖЕ да патентира супстанции, ако дозволиме гРНК да ја измени нашата ДНК, дали ќе станеме сопственост на компанијата што ја измени нашата ДНК? Дали НИЕ сме нов производ сега? "

На крајот на краиштата, некои отидоа дотаму што прашаа: „Дали нашиот Творец, Бог, дури и ќе не препознае како негова сопственост ако се промени нашата ДНК?“.

Токму ова прашање најмногу ги загрижи многу луѓе, бидејќи верниците на Библијата со генерации предупредуваат за „белегот на ѕверот“.

Без да навлегуваме во бесконечни толкувања на библиските пасуси, ајде едноставно да го репродуцираме она што го вели Библијата:

Откровение 13

1 Змејот застана на морскиот брег. Потоа забележав како од морето излегува еден Ѕвер со десет рогови и седум глави. На секој од десетте рогови носеше круна, а на секоја глава носеше натписи со богохулни имиња.

2 Ѕверот имаше тело како од леопард, нозе како од мечка, а уста како од лав. Змејот му ги предаде на Ѕверот својата моќ, својот престол и својата голема власт.

3 Забележав дека една од главите на Ѕверот му беше смртоносно ранета. Но смртоносната рана му зарасна и сите жители на Земјата се занесоа по Ѕверот:

4 Тие почнаа да го обожаваат Ѕверот и да му се клањаат на Змејот што му ја беше дал сета своја власт на Ѕверот. Му се клањаа и на Ѕверот и говореа: „Кој е како Ѕверот и кој може да му се противстави!?“

5 На Ѕверот му беше дозволено да се нафрли и да Го навредува Бога, и да владее четириесет и два месеци.

6 Тогаш Ѕверот отвори уста и почна да Го навредува Бога, да ги хули Неговото име, Неговото живеалиште, како и небесните жители.

7 На Ѕверот му беше дозволено да војува против Божјите луѓе и да ги надвие. Му беше дадена власт над секое племе, народ, јазик и раса.

8 На Ѕверот ќе му се поклонуваат сите оние жители на Земјата чии имиња уште пред создавањето на светот не се запишани во Книгата на животот што Му припаѓа на Јагнето, Кое беше убиено.

9 Ако имате слух - слушајте!

10 Кој е определен за ропство - ќе падне во ропство; кој е определен да загине од меч - ќе загине од меч! А Божјите луѓе се повикани на трпеливост и верност!

11 Потоа видов и втор Ѕвер. Тој излегуваше од Земјата. Имаше два рога како јагне, но зборуваше со глас на змеј.

12 Овој Ѕвер е во служба на првиот Ѕвер, кој имаше смртоносна рана што му зарасна. Тој ќе ја користи сета своја власт да ги натера сите луѓе на Земјата да му се клањаат на првиот Ѕвер.

13 Притоа, тој ќе извршува и големи чуда; ќе направи дури и оган од небото да паѓа, пред очите на луѓето.

14 Целта на вториот Ѕвер е да ги заведе луѓето на Земјата, со чудата што ќе ги извршува. Тој ќе ги убеди луѓето да му направат икона на Ѕверот што беше смртно ранет со меч, но преживеа.

15 Нему ќе му биде дозволено да внесе живот во иконата, која ќе проговори и ќе ги убива сите што нема да му се клањаат на Ѕверот.

16 Тој ќе ги принуди сите луѓе - мали и големи, богати и сиромаси, слободни или робови - да бидат обележени на десната рака или на челото.

17 Без тој белег никој не ќе може ништо да купува или да продава. Белегот ќе биде името на Ѕверот или бројот што ќе го претставува неговото име.

18 Потребна е мудрост за да се разбере ова. Тој што е прониклив, ќе може да го открие значењето на бројот на Ѕверот. Бројот се однесува на човек и изнесува 666.

 

Значи, Библијата покажува дека луѓето на Земјата ќе бидат ИЗМАМЕНИ и мора да прифатат белег за да купуваат или продаваат.

Што гледа светот во моментов со ударот на КОВИД? Гледаме дека на луѓето им се вели дека не можат да излезат, да влезат во продавници (да купуваат или продаваат) без што? Вакцината!

И која е една од состојките во вакцината против КОВИД? „Луцифераза“ ... името на Луцифер!

Додека безброј луѓе, дури и религиозни експерти, излегоа од својот пат да им објаснат на луѓето дека вакцините против КОВИД НЕ се „белег на ѕверот“ (Антихристот), портпаролот на Белата куќа, Џен Псаки, рече поинаку. За време на прес-конференцијата на 10-ти септември, Псаки одговори од говорницата во салата за медиумите во Белата куќа на новинарското прашање за мандатот на Бајден со следниве зборови:

„Она што го слушнавте вчера од претседателот се следните чекори што тој ги презема, користејќи ги сите владини институции за да ги намали болестите, да ги намали престојите во болница, да ги заштити луѓето бележани и да спаси повеќе животи.“

Бележани ЛУЃЕ!!!!!!!!

Побрзајте кон 1:11:50 во видеото подолу и ќе го слушнете известувачот како му го поставува прашањето на Псаки, и ќе видите и ќе ја слушнете Псаки сама да го каже тоа:

Никој не прави таква грешка. Никој не го заменува зборот „обележани“ со „повеќе“.

Сепак, тоа е токму она што го изјави секретарот за јавноста на Белата куќа. „Обележани луѓе“.

Хал Тарнер коментира мислење

Не се залажувајте. Сега ја знаете вистината. Вие го слушнавте од тоа од нејзината уста.

Вакцинираните се „бележани луѓе“. На кој белег, освен белегот на зверот, можеше да се однесува тоа?

Ако можете да го слушнете со свои уши, нема да бидете сами ако седите целосно изненадени. Бев целосно запрепастен кога го слушнав тоа.

Јасно е како денот, јасен како носот на моето лице. „Бележани луѓе“.

Многумина од вас ми кажаа дека живееме во последните времиња. Ми беше тешко да поверувам, но после ова ... леле ... навистина ми изгледа така.

Со оглед на работите што ги гледам, се чини дека нашата национална влада ја води самиот Сатана.

Не благодарам.

 

Извор: White House Press Secretary Refers to Vaccinated as "Marked People" -- Mark of the Beast!

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА