Симнете ја нашата Андроид апликација

Пол Крег Робертс: Збогум на слободата во Америка

Преовладувањето на злото, од Пол Крег Робертс

Пол Крег Робертс е американски економист и публицист. Тој беше помошник секретар на Министерството за финансии за време на администрацијата на Реган и е познат како ко-основач на програмата за економска политика на администрацијата на Реган.

Доказите сега се огромни дека систематски и намерно нè лажеле „јавните здравствени власти“, кои се, всушност, киднапирани регулатори кои им служат на интересите на Големата Фарма, неспособни и индоктринирани медицински професионалци, политичари и власти ѓубриња.

 

 

Наводната пандемија на Ковид е производ на погрешен тест

Наводната „нова епидемија“ се состои од непожелни последици од вакцините. Новата епидемија се јавува кај вакцинираните.

Многу високо веродостојни експерти постојано предупредуваа на официјалните реакции на „пандемијата“ и беа цензурирани.

Оние што ги потиснаа предупредувањата се масовни убијци кои треба да бидат уапсени, обвинети и судени.

Земјите со најголем процент на вакцинирано население се земјите со најголема стапка на нови „епидемии“. Ова се изливи на болест од самата вакцина.

Оваа информација е потисната од ѓубре преститутки, од нелегитимниот режим на Бајден, од медицинската професија индоктринирана од Биг Фарма и од послушници за Биг Фарма.

Што се однесува до потеклото на она што конзервативците го нарекуваат „кинески вирус“, доказите покажуваат дека станува збор за вирус развиен со финансирање на НИХ, најпрво во УНЦ, а потоа во лабораторијата во Вухан.

 

 

Приказната изгледа вака:

Фаучи го финансирал УНЦ, но луѓето кои знаеле за истражувањето се нарекувале црвено знаме затоа што ја нарушувала Конвенцијата за биооружје.

Фаучи го префрли финансирањето во Кина и го насочи финансирањето во Вухан преку трета страна; па оттука и неговото тврдење дека не го финансирал.

Некои републиканци во Сенатот разговараат за кривична пријава против Фаучи.

Експертот за патенти чии видео интервјуа ги објавив докажува дека САД работат на вирусот веќе две децении или повеќе.

Се чини дека нема сомнеж дека станува збор за американски проект. Прашањето е како е објавено.

Некои што многу размислуваат за тоа, сметаат дека станува збор за намерно ослободување за да се создаде случај за масовна вакцинација и дека најпрво беше објавен во Кина за да има виновна партија.

Размислете за степенот на злото што владее кога доверливи лица и организации иницираат широко распространета смрт и повреди за да им служат на приватни агенди.

Либералите нè уверија дека доброто наспроти злото е лажна дихотомија, и ние повеќе не бевме доволно будни. Сега затоа ја плаќаме цената.

Додаток: EudraVigilance не е теоретичар на заговор.

Организацијата е база на податоци на Европската унија за сомнителни извештаи за реакции на лекови. Податоците покажуваат 18.928 смртни случаи и 1.823.219 повреди по инјекциите против КОВИД-19.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА