Превентивен третман со антиоксиданси за детоксикација на Графеноксид

Превентивен третман со антиоксиданси за детоксикација на Графеноксид

LaQuintaColumna: Др. Хозе Луис Севилано им предлага превентивен третман на своите колеги од Панама, кои на конференција покажаа голем интерес за лекување на пациентите со цинк, глутатион и Н-ацетилцистеин

 

Овие супстанции ќе ви помогнат да го намалите графен оксидот

Телото може целосно да го разложи самиот графен оксид. Можете сами да го поддржите овој процес со следниве додатоци во исхраната без рецепт:

- Глутатион (најважен за детоксикација на телото) или по можност
-НАЦ = N-ацетилцистеин 600-750mg (предизвикува телото да произведува само глутатион)
- цинк
- Астаксантин 5 мг (исто така го подобрува видот)
- кверцетин
- витамин Д3
- Млечен трн (исто така заштита на црниот дроб и стомакот)
Мелатонин од 1 мг до 10 мг (наспроти 5 Г)

ЦДЛ + зеолит

Не само што графинскиот оксид предизвикува магнетизам на телото, тој може да биде уште поопасен кога ќе се додаде 5Г.

5Г моментално сеуште е во пробна работа во многу земји, но ако наскоро дојде целосната моќност, идеално не треба повеќе да имате графен оксид во вашето тело.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА