Симнете ја нашата Андроид апликација

Прашања за кои немаме одговори

Прашања за кои немаме одговори

  1. Ако помагаат маските, зошто тогаш 1.5м дистанцирање?
  2. Ако помага дистанцирањето, зошто тогаш маски?
  3. Ако двете опции помагаат, зошто тогаш затворање?
  4. Ако сите три опции помагаат, зошто тогаш вакцинирање?

 

Свештеното лице Антониј еднаш прорекол:

„Ќе дојдат моменти кога светот ќе биде толку луд што лудаците ќе мислат дека разумните се луди, а самите тие се разумни. Очигледно, по илјада и пол години, пристигнавме на оваа станица“.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА