Симнете ја нашата Андроид апликација

По експерименталната инјекција на АстраЗенека: белгиска медицинска сестра ослепе

По експерименталната инјекција на АстраЗенека: белгиска медицинска сестра ослепе

Повеќе проблеми за АстраЗенека. По зголемените извештаи за здравствени проблеми во различни земји на ЕУ, сега се појавуваат болести и во Белгија. жртваta e: 30-годишна медицинска сестра.

Младата жена доживеала артериска тромбоза. Откако беше спроведена инјекцијата таа отишла да спие. Среде ноќ се разбудила и открила дека го изгубила десниот вид. По прегледите во болницата во Лиеж, Сарт Тилман, најпрво беше речено дека станува збор за привремена состојба. Но, сега едно е сигурно: штетата е непоправлива.

Повеќе на Русија Денес (RT) на германски јазик

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА