Поранешниот малезиски премиер Махатир: Елитите сакаат да го намалат светското население на 1 милијарда!

Поранешниот малезиски премиер Махатир: Елитите сакаат да го намалат светското население на 1 милијарда!

На 9 март 2015 година, поранешниот малезиски премиер Махатир Мохамед тврдеше дека Новиот светски поредок ќе го користи Транс-пацифичкото партнерство за да инсталира светска влада преку глобализацијата

„Тоа не е партнерство“, рече др. Махатир на меѓународната конференција за новиот светски поредок. „Сите земји што учествуваат мора да очекуваат построги правила“.

https://twitter.com/ProKlausSchwab/status/1441188020649177088?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1441188020649177088%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funcutnews.ch%2Frueckblende-der-ehemalige-malaysische-premierminister-mahathir-die-eliten-wollen-die-weltbevoelkerung-auf-1-milliarde-reduzieren%2F

Целта на Новиот светски поредок е да ги избрише границите и националните држави, рече тој. Светската влада ќе ја водат елитите: луѓе кои се многу богати, многу интелигентни и многу моќни, рече др. Махатир кој беше премиер на Малезија од 1981 до 2003 година и од 2018 до 2020 година.

Овие елити ќе наметнат правила за остатокот од светот. Оние кои одбиваат да ги почитуваат овие правила ќе бидат казнети, рече тој.

Елитите, исто така, планираат да го намалат бројот на луѓето на земјата, рече др. Махатир. Денес има седум милијарди луѓе на земјата. Тие сакаат да убијат милијарди луѓе со тоа што ќе ги изгладнат или ќе ги спречат да се размножуваат, рече поранешниот премиер, кој на 93 години е најстариот шеф на влада во светот.

Според Махатир, првобитниот план бил намалување на светското население на една милијарда луѓе.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА