Симнете ја нашата Андроид апликација

Полски лекар се шегуваше со скептиците на експерименталните инјекции- потоа почина неколку дена подоцна (видео)

Полски лекар се шегуваше со скептиците на експерименталните инјекции- потоа почина неколку дена подоцна (видео)

Полски лекар неодамна сними видео. Тој се шегуваше со критичарите на експерименталните инјекции додека примал инјекција.

Неговата причина за смртта официјално се наведува дека е срцева слабост, но бидејќи ова е класичен несакан ефект на инјекциите за корона, сите деманти не се од корист.

Д-р Витолд Рогиевич очигледно починал од ген-терапијата против корона само неколку дена по примањето и снимањето на горенаведеното видео.

Д-р Витолд Рогиевич од Центарот за третман на неплодност ОВИ (ВИП) во Варшава доби два истрела: еден на 4 јануари и еден на 26 јануари. За време на втората инјекција, Рогиевич правеше шеги на сметка на „критичарите на експерименталните инјекции. Скептици за КОВИД-19 и 5Г.

Видеото со неговата порака беше широко распространето на полските мрежи на Интернет и на социјалните мрежи.

Почивај во мир!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА