Симнете ја нашата Андроид апликација

Пожари во Западен Ерусалим

Пожари во Западен Ерусалим

Шумите во Западен Ерусалим горат, а пожарите достигнаа повеќе од 6 израелски населби. Од над 10.000 доселеници е побарано да ги евакуираат своите домови. Чадот го зафати целиот Ерусалим.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА