Симнете ја нашата Андроид апликација

Повеќе бифтек за богатите: Глобалисти вршат притисок за исхрана со инсекти за да ја „спасат земјата“

Повеќе бифтек за богатите: Глобалисти вршат притисок за исхрана со инсекти за да ја „спасат земјата“

Светскиот економски форум со следна визија за иднината

Едвај поминува една недела без СЕФ да има визија од кристалната топка подготвена за нас.
Откако среќата веќе ни беше направена вкусна поради недостаток на имот („Вие нема да поседувате ништо и ќе бидете среќни“), следува следната деликатеса:
Плескавици од инсекти направени од обновени црви - Тие треба да обезбедат производство на храна да стане поодржливо.
Ако сите јадеме само инсекти, заштедуваме вода, ЦеО2 и обработливо земјиште.

Сумирајќи, не треба да поседуваме ништо и да јадеме црви ... но, со насмевка на лицето, ве молам.

На робовите во минатото им се даваше леб, идните требало црви да јадат.

https://twitter.com/Wildman_AZ/status/1353115581977817089?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1353115581977817089%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fbigleaguepolitics.com%2Flocust-salad-globalist-world-economic-forum-cant-stop-pushing-insect-based-diet%2F

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА