Симнете ја нашата Андроид апликација

Пијалокот што дава крилја е тестиран со брз тест позитивно на Ковид-19

Пијалокот што дава крилја е тестиран со брз тест позитивно на Ковид-19

Најпознатиот бренд на енергетски напиток е позитивен на брзите тестови за откривање на Ковид-19. Во измнинатите недели ни беше објавен ист резултат од страна на австриски пратеник во живо среде седница со друг црн многу познат озвежителен напиток.

Сега потребно ни е уште едно видео каде се тестира  кафе  или други напитоци во кои се состои Кофеин, потоа слободно можиме да го наречиме тестот „Брз Кофеин тест“.  Со вакви тестови се прави-одржува „Пландемија“, замислете колку луѓе пијаат кафе, други напитоци да не споменуваме.

 

 

Линк до видеото од австрискиот пратеник

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА