Питер МекКалоу предупредува - Не можам да кажам ништо од ова на националната телевизија

Питер МекКалоу предупредува - Не можам да кажам ништо од ова на националната телевизија

Коронавирусот е био-оружје и вакцините се „фаза 2“ од оваа операција, рече лекарот Питер МекКалоу во интервју со адвокатот Раинер Фуелмих претходно овој месец.

„Фазата 1 беше воведување страв кај населението да ја прифати вакцината“, рече тој на виртуелниот состанок на 11 јуни.

„Не можам да кажам ништо од ова на националната телевизија“, рече професорот МекКалоу.

„Сфативме дека повеќе не можеме да комуницираме со властите. Не можевме да комуницираме ниту со нашите колеги во најголемите медицински центри, сите беа хипнотизирани “.

„И лекарите, добрите лекари, прават незамисливи работи, како што се инјектирање на биолошки активна МРНК кај бремените жени, што произведува шилести протеини кои предизвикува болест.

Кога лекарите ќе се разбудат од хипнозата, тие ќе бидат шокирани “, рече МекКалоу.

Во првата фаза имаше релативно малку смртни случаи, но се создаде голем страв, според интернистот, епидемиолог и кардиолог.

Потоа, вакцината е пуштена во употреба. Според ВАЕРС, кој следи несакани реакции на вакцините во САД, околу 6.000 луѓе починале откако биле вакцинирани.

 

 

Врвот на ледениот брег

Според МекКалоу, тоа е само врвот на ледениот брег.

Тој рече дека има некого во Центрите за услуги на Медикер и Медицина (ЦМС), и двајца други со информации во ЦДЦ, САД Националниот институт за јавно здравје.

Лицата велат дека 50.000 Американци веќе починале од вакцинацијата. Педесет илјади, повтори др. МекКалоу. „Досега, повеќе луѓе умираат секој ден од вакцината отколку од оваа болест.

Тој исто така рече дека постои пресврт во трендот. Првично, вакцината беше добро примена од населението, но стапките на вакцинација паѓаат од 8-ми април. „Повеќето центри за вакцинација се празни“, рече тој.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА