Симнете ја нашата Андроид апликација

Демонстрираа против дизелот со дизел генератор

Демонстрираа против дизелот со дизел генератор

Видеото е вирален хит на Интернет со денови. Парадантите на „Петок за иднината“ демонстрираа (и покрај страшната епидемија на Корона) во Грац против употребата на фосилни горива. Заблудените деца и адолесценти користеа дизел генератор за да ги изнесат своите левичарски екстремистички пароли.

Тоа беше митинг за одбележување на двегодишнината од организацијата за климата, што е особено корисно за семејството на Грета Тунберг да го зголеми своето богатство во милиони.

 

Во силен студ тие ја прославија играта со страв, која е толку популарна во текот на летото, и демонстрираа против страшното глобално затоплување. Згора на тоа, се користеше дизел генератор за напојување на системот за звучници, со цел потоа да се објави дека човештвото мора да живе без фосилни горива.

 

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА