Симнете ја нашата Андроид апликација

Песна за слобода - Зоран Рудан Чеки: Небото над Берлин

Песна за слобода - Зоран Рудан Чеки: Небото над Берлин

Вистината може да се каже преку уметност, токму тоа го направи Зоран Рудан Чеки со неговата песна: Небото над Берлин. Извонредна изведба, за нас е веќе хит на прво место. Вреди да се сподели.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА