Симнете ја нашата Андроид апликација

Педофилијата е природна сексуална ориентација - Мирјам Хајне - Тед Икс

Педофилијата е природна сексуална ориентација - Мирјам Хајне - Тед Икс

Добредојдовте во „Новото Нормално“

Нормализација на педофилијата: одвратниот говор на TEDx во Вирцбург го објаснува како природна сексуална ориентација

Се вели дека педофилијата е природна сексуална ориентација, според говорот на TEDx од мај.

Говорот се одржа во Вирцбург и го одржа Мирјам Хајне. Се разбира, овој говор доби многу негативни критики и веднаш беше избришан од платформата TEDx.

Ова се уште еднаш ултра-либерални или „зелени“ идеи, чии претставници одат сто чекори предалеку со своите тези и каде што секој понатамошен чекор требаше да биде запрен од самиот почеток.

Многу е едноставно: Без разлика што е тоа, и ако ги трауматизира децата само малку, тогаш тоа е злоупотреба на децата. Педофилијата не е нормална појава!

Идеологијата се повеќе се обликуваше од левицата и либералот, вклучително и многу Зелени, и тоа едноставно не е нормално - по желба на многу различни елити кои размислуваат поинаку сакаат останатото население тоа да го прифати.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА