Симнете ја нашата Андроид апликација

Патологот д-р Роџер Ходкинсон тврди дека Ковид-19 е најголемата измама досега

Патологот д-р Роџер Ходкинсон тврди дека Ковид-19 е најголемата измама досега

Д-р Роџер Ходкинсон е популарен по тоа што е извршен директор на Западните медицински проценки (Western Medical Assessments). Всушност, познато е дека тој остана како Медицински директор на компанијата веќе скоро 20 години. Пред да се приклучи на Западните медицински проценки, тој работел во разни медицински области, а сега, неговата сегашна компанија и клиенти навистина добиваат корист од неговото искуство.

Во ноември 2020 година, Др. Роџер Ходкинсон тврдеше дека КОВИД-19 е најголемата измама досега.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА