Симнете ја нашата Андроид апликација

Париз - Поставени диви тераси - Пасош за вакцинација?

Париз - Поставени диви тераси - Пасош за вакцинација?

Париз. „Диви тераси“ се поставени за пиење и јадење

На второто видео се гледа како полицијата интервенира и вели дека не смее да го сторат тоа бидејќи наводно се работи за нелегална демонстрација.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА