Пандемиски бизнис план: Ковид-19 и глобалните предатори

Пандемиски бизнис план: Ковид-19 и глобалните предатори

Можете ли да замислите дека има лоши луѓе таму кои намерно сакаат да ви наштетат? Што можете да направите за да му одолеете на тоталитарниот светски режим?

Ние сме среде најголемата и најефективната пропагандна војна во светската историја, која има за цел да нe направи беспомошни, послушни и зависни. Крајната цел е создавање тоталитарен светски режим.

Во психотерапијата, луѓето кои биле злоупотребувани честопати не ја препознаваат злоупотребата како нешто лошо. Не можете да ја поднесете помислата дека има луѓе кои уживаат да бидат повредени и да се под контрола. Граѓаните ширум светот во моментов се злоупотребуваат и се соочуваат со фактот дека постојат зли луѓе кои сакаат намерно да ги повредат.

Во 2015 година, научен труд објави дека средствата за создавање пандемија се воспоставени. Истражувањето е финансирано од Националниот институт за алергија и заразни болести и спроведено на Институтот за вирологија во Вухан.

Кинеската комунистичка партија работи со САРС-КоВ-2  вируси најмалку од 2003 година, и оттогаш протекоа четири различни САРС вируси.

Во 2016 година, Бил Гејтс подготви бизнис план за Светскиот економски форум со детали за се што сме сега сведоци.

Во ова интервју, др. Џозеф Меркола со др. Питер Брегин - познат како „совест на психијатријата“ затоа што даде значаен придонес во спречувањето на враќањето на лоботомијата како психијатриски третман во раните 1970 -ти - во неговата најнова книга „КОВИД -19 и глобалните предатори: Ние сме плен“

Веќе нема сомневање дека сме среде најголемата и најефективната пропагандна војна во светската историја. Ништо не се ни приближува до тоа. Како резултат на тоа, се разви масовна психоза во која многу нормално рационални луѓе целосно ја загубија својата способност за расудување. Може да им се дадат тони цврсти, неоспорни информации и едноставно одбиваат да веруваат во било која од нив. Која е причината за оваа масовна психоза? Брегин објаснува:

„Исклучително е важно да се надмине овој обид да не направи сите беспомошни, послушни и зависни. Треба да знаеме кои се мајсторите кои го водат ова напред. Од друга страна, мора да ги разбереме механизмите на оваа ... Тоа е суптилно владеење на терор ... Имаме работа со револуција која сака да не направи беспомошни како деца („Да формираме меѓународен суд “ )

Во психотерапијата честопати гледаме луѓе кои биле страшно малтретирани од нивните родители, но тие не можат да се соочат со тоа. Не можат да го видите како зло ... Не можеме да ја поднесеме мислата дека има луѓе таму кои сакаат да ни наштетат и да манипулираат со нас. Не можете да ја поднесете помислата дека постојат луѓе кои се различни од нас - луѓе кои всушност уживаат да повредѕваат и контролираат ...
Затоа, прво сакаме да откријаме кои се овие луѓе. Кој ни го прави ова? Време е да се соочиме со ова и да се ослободиме од идејата дека ова е грешка, или дека ова е лудо, или дека е бизарно, или дека нема смисла.

Како може да има смисла тие целосно да го игнорираат фактот дека сега има над 14,000 извештаи за смртни случаи од „вакцината“ против во Америка (ја земаме Америка како пример затоа што Македонија нема таква институција) и никој не истражува? Никој ништо не прави. Во годините пред тоа, ќе беше катастрофа ако вакцината предизвика повеќе од 20 или 30 , и секако повеќе од 100.

Сега имаме вакцина што предизвикува повеќе смртни случаи отколку која било друга вакцина заедно. Како можеме да го игнорираме тоа? Од друга страна, ги добиваме сите овие огромни бројки на смртни случаи од Ковид-19 ... Значи, ја гледаме оваа ситуација и , дали е ова лудо?

Па, не, има совршена смисла. Ако се обидете да заплашите и поразите популација, ја преувеличувате опасноста. Земете болест слична на грип, која е помалку опасна од грипот во смисла на поштеда на деца и млади возрасни, и напаѓајте луѓе на сара возрас, 85+ години. убива луѓе кои го надминале предвидениот животен век. Така, земете ја оваа релативно безопасна епидемија и претворете ја во хорор шоу .

 

Која е целта?

Прашањето што треба да се постави и да се одговори е: која е целта? Можеме да ја одредиме целта гледајќи го она што го знаеме, а што знаеме до сега:

Службениците во здравството глобално ги игнорираат повредите и смртните случаи од инјекции против„Ковид“.
Не сакаат некој да добие рано лекување. Тие направија се што е во нивна моќ да ги отфрлат и оцрнат сите потенцијални третмани од витамин Д до хидроксихлорокин и ивермектин.

Западните земји, кои се сметаат за икони на слободата, беа најтешко погодени од пандемијата и ќе мора да преземат најстроги контрамерки
Ризикот од смрт од „Ковид-19“ е помал од 0,5% за секого, освен за старите лица кои страдаат од повеќе болести.

Производителите на вакцини не се одговорни за повреди или смртни случаи предизвикани од вакцината.
Владите прво ги привлекоја луѓето на експериментална вакцинација со серија на мито, а потоа се пресели да спроведе вакцинација со закани како што се губење на работа, повисоки придонеси за здравствено осигурување, губење на привилегии за патување, губење на правото на здравствена заштита и воопшто и многу повеќе.

ПЦР-тестот не може да се користи за дијагностицирање на Ковид-19; ФДА се сети на тестот за брз антиген во средината на јуни 2021 година, а ЦДЦ ќе го повлече итното одобрување на ФДА за дијагностичкиот панел во реално време РТ-ПЦР, на 31 декември 2021 година, бидејќи тестот е непрецизен.

Земено заедно, што ни кажуваат овие факти? Што добиваат „оние на власт“ од тоа? Брегин објаснува:

„Шилестиот протеин е предводник на напад врз човештвото. Ова воопшто нема врска со „Ковид-19“, туку е планирано од „Ковид-19“ за енормно зголемување на богатството на бројни институции и поединци ... за жал, многу од нив се од Америка, кои работат со комунистичката, кинеска партија за да ја зголемат огромната експлоатација на светот ...

Моќните сили се насочени кон оние што се слободни сега и сакаат да не уништат нас. Застрашувачки е, но не треба да ве прави ... беспомошни. Треба да се разбудите да разгледате што се случува во светот “.

 

Деценијата на вакцините

Во 2010 година Бил Гејтс ја прогласи „Декадата на вакцините“. Партнер во оваа декларација беше Др. Ентони Фаучи, директор на Националниот институт за алергија и заразни болести (НИАИД), како и голем број други глобалисти, вклучувајќи ги и Обединетите нации.

Една деценија подоцна го имаме Ковид-19. Дали е тоа случајност? Во 2015 година, во научен труд беше уверено дека истражувачите кои истражуваат проширување на функциите (Gain of function) имаат средства да предизвикаат пандемија. Ова истражување беше финансирано од НИАИД и спроведено од двајца врвни кинески истражувачи на Институтот за вирологија во Вухан (ИВВ), и според Брегин, сите научници во Кина работат во име на Кинеската комунистичка партија (ККП).

„Ова се нарекува цивилно воено спојување“, вели Брегин. „Сите тие работат заедно ... Тоа е суштината на тоталитарната држава. Луѓето не се свесни за ова, но Фаучи требаше да знае дека финансира потенцијален пандемиски вирус.

Во последните неколку дена, дури и од неговите е-пошти добиени преку Барање за слободата на информации, се покажа ... дека тој всушност им дава инструкции како да ... комбинираат повеќе САРС-Ков вирусни системи за да произведат вистински извор. "

 

Неуспехот на „Ковид инјекцијата“ беше сосема предвидлив

Според Брегин, KKP работи со САРС-КоВ вируси од најмалку 2003 година, и оттогаш протекоа четири различни САРС вируси.

„Значи, тука ги имаме Кина и Америка, кои во основа произведуваат биолошко оружје, под изговор:„ ќе направиме вакцини “. Но ... вакцините нема да бидат ефикасни, и тие го знаат тоа бидејќи коронавирусот постојано мутира.

Значи, ако направите вакцина против кинескиот вирус, тоа нема да трае долго бидејќи помага само да се принудат тие мутации, бидејќи ако потиснете еден на вирус, настанува еден од многуте други што треба да го преземат неговото место ... »

 

Пандемиски бизнис план на Бил Гејтс!

Неуспехот на вакцинацијата против „Ковид“ беше предвиден од многу доктори и научници долго пред средината на 2020 година, и речиси е невозможно производителите на вакцини да не биле свесни за многуте приговори и научните оправдувања за нив.

„Така, Бил Гејтс знаел во 2015 година дека може да се произведе пандемиски вирус и лабораториите во Кина и САД работат заедно, и го познаваат Фаучи, кој беше неговиот најважен човек барем од 2010 година. Така, во 2016 година, Гејтс создаде бизнис план.

Одете во ресурсниот центар за коронавирус на breggin.com, а потоа побарајте ги основните материјали и ќе бидете еден од првите луѓе во светот надвор од предаторите што ќе го видат деловниот план што го создале во 2016 година.

Овој бизнис план поставува се што ни се случува сега. Особено, се наведува дека Бил Гејтс ќе работи со ЦЕПИ , организација што Гејтс ја основа во 2017 година - но која ја опиша во 2016 година - со Шваб, човекот кој конечно направи големо ресетирање во 2020-та година и објави 2020 дека работел на тоа цел живот “.

Во приложениот документ „ЦЕПИ прелиминарен деловен план 2017-2021“ се наведува дека фармацевтската индустрија нема да направи никакви трошоци за време на пандемијата што доаѓа. Сите трошоци, вклучително и индиректните трошоци, ќе бидат покриени.

Во јули 2017 година, ЦЕПИ создаде ПауерПоинт презентација за Светската здравствена организација, која исто така можете да ја видите на веб -страницата на Брегин. Оваа презентација дава преглед на планот на Гејтс и ја објаснува улогата на СЗО во поставувањето стандарди за пандемична наука и медицина.

Неверојатно, презентацијата на ПауерПоин  вклучува изјава дека ЦЕПИ создаде меморандум за разбирање за тоа што е СЗО. Според Брегин, ова е „најблиску до апсолутно обврзувачки договор со СЗО“.

 

Кои се предаторите?

Во својата книга, Брегин ги опишува и другите партнери во оваа шема што Администрацијата за храна и лекови, Центрите за контрола и превенција на болести во САД, кои ги вклучуваат Националните институти за здравство, НИАИД и Биомедицинскиот напреден орган за истражување и развој (БАРДА).

Накратко, доказите сугерираат дека пандемијата „Ковид -19“ - со сите бесмислени и ирационални избори направени во нејзино име - е план за збогатување на одредени луѓе, компании и организации на сметка на сите други.

„Рик Брајт, БАРДА, беше клучен човек во спречувањето на сите да имаат лесен пристап до многу ефикасни третмани“, вели Брегин. „Повторно, зошто? Бидејќи тоа беше деценија на вакцини. Тоа беше се за што се работеше. Никогаш не се работеше за ништо друго. „Секогаш се работеше за наоѓање начин да се збогатиме и да бидеме моќни “.

 

Досега можеме да ги наведеме следниве предатори:

  • Бил Гејтс и неговите организации
  • Клаус Шваб и Светскиот економски форум (СЕФ)
  • Производителите на лекови
  • Фаучи и НИХ / НИАИД
  • ФДА (Администрација за храна и лекови на САД)
  • ЦДЦ (Центрите за контрола и превенција на болести)
  • Барда (Биомедицински орган за напредно истражување и развој)
  • СЗО

 

На што работат предаторите?

Во видеата од 2017 година, Гејтс зборува за развојот на РНК вакцини. Во 2020 година, гласник-РНК инјекциите  ќе бидат првиот избор за вакцинациите против Ковид, кои се развиваат во брз процес. И, како што е наведено во бизнис планот на Гејтс, и Фајзер и Модерна примија милијарди долари од федералната влада преку БАРДА и НИХ / НИАИД.

И ова и покрај фактот дека гласник-РНК инекцијата никогаш не била на пазарот и иако во 20 -те години кога работевте на тоа, вакцината против коронавирус никогаш не била на пазарот. Поради некоја причина, вакцините против коронавирусот рутински предизвикуваат сериозни болести и зголемена смртност кога се изложени на дивиот вирус, феномен познат како зајакнување зависно од антитела.

Во својата книга, Брегин цитира труд од независни истражувачи во 2020 година, кој предупредува дека сите вакцини против Ковид - не само гласник-РНК и ДНК вакцините, туку и оние што убиваат вируси - се премногу опасни за воопшто да се користат за тестирање на луѓе.

„Значи, вие го знаете сето тоа“, вели Брегин. „Нема изненадувања за неа. Знаеја што прават ... Но, не плашете се. Лутете се, но не дозволувајте да бидете деморализирани. Тие го сакаат тоа. Знаете, постои предавање за јавно здравје што зборува за тоа како да ги заплашите и исплашите луѓето да го прават она што го сакате. Ова се нарекува жалба за страв.

Значи, тоа е систематски, и луѓето во јавното здравство отсекогаш биле тоталитарни. Се работи за кажување на заедниците што да прават во врска со следната закана за јавното здравје. Тие не велат: зачувајте ги основните права. Тие не велат: „Мораме да се осигураме дека ова сме го прегледале судски, или дека сме следени од тело кое ги контролира нашите етички принципи со цел да ги заштитиме луѓето“.

 

Ако ја препознаете злоупотребата, тогаш бранете се од неа

Значи, како можеме да ја прекинеме магијата на масовна психоза во која многу луѓе се во моментов, што ги прави неспособни да ја видат реалноста и да разберат дека ако се предадат на глобалистичките предатори, тоа ќе доведе до нивна пропаст? Брегин коментира:

„Човекот е роден во состојба на беспомошност ... И верувам дека причината за ова е што ние сме социјално суштество. Мозокот ја удвојува својата големина во првата година од животот, што се случува во социјална средина. Значи, имаме социјален мозок. Ние сме многу приврзани едни кон други. Тоа е целата цел на оваа социјализација, овој бавен раст, оваа зависност со текот на годините ...
Нашето општествено однесување ни овозможи како големо семејство да преживееме и да се разликуваме од сите други живи суштества. Токму нашите општествени односи не прават единствени. Тие исто така ни го даваат нашето задоволство“.

Тагата што сега е во сите нас има потенцијал да направи да се чувствуваме многу беспомошни. Во некои моменти можеме повторно да станеме како мали деца. Кога ќе почнеме да се чувствуваме виновни или засрамени или уплашени или претежно се плашиме, лесно е да станеме беспомошни. И тоа е во основа она што се случува овде. Мислиме дека е во ред да се нарече психоза, но претпочитуваме да ја наречеме огромна беспомошност што ги обзема нациите.

Ние сме угнетени од зли луѓе. Ништо не е случајно. Можеби и ние сме деца во маки. Мораме да си кажеме едни на други: „Доста е! Нема повеќе беспомошност, нема лелекања, нема поплаки, прашувања: Што ни се случува? Многу е јасно што ни се случува“.

Не е лудо. Тоа е намерно, и ние мора да возвратиме против тоа. Мораме да разбереме и да не дозволиме повторно да бидеме злоупотребувани и маргинализирани. Треба да си дадеме утеха, Љубов и инспирација. Мораме да се поддржиме од тактичка гледна точка.

И наместо да се сожалуваме самите себе, помислете: „Господ не стави на место каде што можеме да направиме една од најголемите разлики, или можеме да имаме ефекти што надминуваат се што можеме да замислиме“… Мора да знаеме дека има војна против нас ... вие водите тајна војна против нас ... затоа бидете горди. Застанете за слобода.

 

Повеќе информации

Како што е јасно кажано во книгата на Брегин, КОВИД-19 и Глобалните предатори: Ние сме плен, крајната цел е тотална тоталитарна контрола на сите народи, слично како видот на социјална контрола што Кина веќе ја има и кога не се обединуваме против спроведувањето на овој план, нема да има среќен крај за никој од нас.

Нема да биде лесно затоа што глобалистичките предатори се инфилтрираа во владите низ целиот свет, невладините организации, науката,  и секој друг важен аспект од нашиот живот. За да одиме напред, треба да ја вратиме контролата врз секоја област.

Исто така, можеме да видиме дека „Ковид-19“ не беше ништо повеќе од средство за постигнување цел, бидејќи истата глобалистичка елита сега повикува на санкции против светот за борба против здравствената закана од глобалното затоплување.

Повеќе од 200 англиски списанија, истовремено го објавија истиот едиторијал со повик за „промени во општеството“ во име на зачувување на животната средина. Интересно, еден од авторите, Ричард Смит, е претседател на Комисијата Лансет. Како што забележува Брегин:

„Тоа е прилично збунувачки и сугерира дека затворањата, пасошите и другите злоупотреби ќе продолжат и ќе се интензивираат додека луѓето ја забележуваат измамата зад„ Ковид-19 “. Ваквиот спектакуларен координиран напор да се приближат глобалните медицински и здравствени списанија во чекор со прогресивните и глобалистичките цели за човештвото е неверојатен, и се бара откритијата во нашата книга напорот да го објаснуваат “.

„Ковид-19 и глобалните предатори“ е самообјавено и првично е достапно само на wearetheprey.com. Со 650 страници е обемна книга во која хронологијата на настаните е претставена од почеток до крај. Исто така, има детален индекс за да можете да барате имиња и организации.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА