Симнете ја нашата Андроид апликација

Официјална бомба: Средба на ФДА случајно откри долга листа на несакани ефекти од вакцинацијата

Официјална бомба: Средба на ФДА случајно откри долга листа на несакани ефекти од вакцинацијата

Детективниот Интернет не треба да се потценува. Милиони луѓе во светот се истражувачи и тука е повторно резултатот на ројната интелигенција.

Има видео на мрежата на состанок на ФДА. Ова можете да го најдете на Јутјуб на официјалниот канал на ФДА (Food and Drug Administration), агенцијата одговорна за лекови и исхрана во САД.

Некој го откри ова на 29 јули 2021 година и го твитна откритието и сега се шири низ целиот свет. Прочитајте го и ширете го зборот. Тие веќе знаеја се тогаш, пред да ја одобра вакцинацијата со итното одобрување за човештвото (вакцините против КОВИД ќе предизвикаат лавина од невролошки (и други) болести)

Јавен состанок на Советодавниот комитет за вакцини и сродни биолошки производи ќе се одржи на 22 октомври 2020 година за да се дискутира за општото прашање за развојот, одобрувањето и / или одобрувањето на вакцините за превенција од КОВИД-19.

Ова е видеото подолу и е однапред поставено да започнете на вистинското место во вечниот појас од осум часа. Мора да застанете точно во 02:33:40 часот за да ја видите листата што случајно беше избледена, а потоа повторно избледена.

Тоа е долга, долга.... долга листа на можни сериозни и најсериозни несакани ефекти од вакцинацијата од автоимуни заболувања и миокардитис (тоа е воспаление на срцевиот мускул и токму она што сега се вакцинираат многу луѓе, особено младите мажи) до смрт. И одговорните веќе го знаеја сето ова на 22 -ри октомври, 20 -ти, пред воопшто да започнат вакцинациите. Тие точно знаеја што им прават на луѓето.

 

Еве го скриншото, точно во 02:33:40, тоа е само дел од секундата и тешко е да се фати.

 

 • Гилен Баре синдром (сериозна автоимуна болест)
 • ️ Акутен дисеминиран енцефалоимелитис
  (Акутно воспаление на централниот нервен систем, вклучувајќи го и мозокот)
 • Попречен миелитис (воспаление на мозокот и рбетната срцевина)
 • Енцефалитис / миелитис / (воспаление на мозокот - често фатално ако не се лекува - или воспаление на коскената срцевина)
 • Енцефаломиелитис / (воспаление на мозокот и коскената срцевина)
 • Менингоенцефалитис / (воспаление на мозокот и менингите, можно е сериозно оштетување на мозокот)
 • Менингитис / енцефалафатија (менингитис, може да доведе до смрт)
 • ️Конвулзии / напади
 • Мозочен удар
 • Нарколепсија и катаплексија
 •  Анафилакса (алергиски шок, може да биде фатален, се јавува почесто за време на вакцинацијата)
 • Акутен миокарден инфаркт (срцев удар)
 • Миокардитис / перикардитис (воспаление на срцевиот мускул / перикардијално воспаление)
 • Автоимуна болест
 • Смртни случаи
 • Несакани резултати од бременост и раѓање (т.е. спонтани абортуси, губење на ембрионот, мртвородени деца)
 • Други акутни демиелинизирачки болести (акутно оштетување на нервниот систем)
 • ️Неанафилактички алергиски реакции
 • Тромбоцитопенија (премалку тромбоцити во крвта, повеќе не може да се згрутчи и може да крварите до смрт внатрешно)
 • Дисеминирана интраваскуларна коагулопатија (нарушување на коагулацијата во кое се трошат скоро сите тромбоцити и други клетки за коагулација во крвта, така што потоа ниту еден од нив не е оставен, а може и да крвари до внатрешна смрт)
 • Венски тромбоемболизам (згрутчување на крвта во вена што може да биде фатално ако навлезе во белите дробови или срцето)
 • Артритис и артралгија / болки во зглобовите (воспаление на зглобовите)
 • Мултисистемски воспалителен синдром кај деца (целото тело на детето реагира со тешко воспаление по инфекција, исто така во ретки случаи по инфекции со Ковид. Затоа вакцинацијата може да доведе до ист резултат)
 • Болест засилена со вакцина (постоечките болести се влошуваат)

Уште еднаш: Оваа сесија датира од октомври 2020 година. Во тоа време веќе беше познато какви брутални несакани ефекти би имале овие таканаречени „вакцинации“.

А сепак, се протурка „вакцинацијата“, што всушност е генетска терапија, и покрај сето ова ги задржуваат овие понекогаш фатални несакани ефекти, со цел да му дозволи на човештвото низ целиот свет да наиде на тоа со целосна доверба во властите.

Знаејќи точно дека овие болести тогаш веќе не можат да се излечат, бидејќи оваа гРНК инјекција тогаш веќе стана дел од човечкиот геном.

Откако ќе дојде во телото, оваа гРНК повеќе не може да се отстрани, таа продолжува да ги произведува овие проклети шилести протеини кои можат да мигрираат насекаде во нашето тело и да ги активираат сите овие болести.

 

Неразбирливо

Властите и владите повеќе не можат да тврдат дека не знаеле ништо од ова!

https://twitter.com/gawjus_g/status/1420512587284889607?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1420512587284889607%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pravda-tv.com%2F2021%2F08%2Fsie-wussten-es-vorher-ein-meeting-der-fda-enthuellte-versehentlich-eine-ellenlange-liste-schwerer-impf-nebenwirkungen-video%2F

Вакцината не е безбедна!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА