Симнете ја нашата Андроид апликација

По вакцината проблеми со срцето, спонтани абортуси и мозочни удари!

По вакцината проблеми со срцето, спонтани абортуси и мозочни удари!

Хедер прави ехокардиографија и гледа многу луѓе кои доаѓаат со сериозни проблеми со срцето откако се вакцинираа против корона

Таа, исто така, забележува огромно зголемување на спонтани абортуси и верува дека вакцината е причината за ова. Хедер работи во близина на армиската база и вели дека многу војници имаат згрутчување на крвта.

Има многу случаи на миокардитис и перикардитис, но повеќето луѓе не се свесни дека овие болести можат да бидат предизвикани од вакцината, рече таа на шоуто Стју Петерс.

Како резултат на тоа, многу случаи не се пријавени на ВАЕРС, кој ги евидентира несаканите ефекти на вакцините во Соединетите држави.

 

Невообичаени, абнормални згрутчување на крвта

Имаше една жена која беше пронајдена во несвест од нејзината ќерка девет до 11 дена по вакцинацијата. Донесен е и вакциниран војник со блокирана артерија на бубрезите.

Хедер, исто така, забележува невообичаени, абнормални згрутчувања на крвта и огромно зголемување на мозочните удари. „За тоа е потребна дополнителна истрага“, рече таа.

Таа вели дека постои когнитивна дисонанца: Лекарите не сакаат да признаат дека нарушувањата се предизвикани од вакцината против корона. Таа верува дека оваа вакцина е дизајнирана со цел да им наштети на луѓето.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА