Симнете ја нашата Андроид апликација

Од 1 октомври, Ватикан ќе дозволи пристап само со „Сатанистичкиот пасош“ за вакцинација“

Од 1 октомври, Ватикан ќе дозволи пристап само со „Сатанистичкиот пасош“ за вакцинација“

На неодамнешната средба со претседателот на Ватикан, Бертело, повика папата Францискус дека е неопходно да се обезбеди здравје и благосостојба на работната група, истовремено почитувајќи го достоинството, правата и основната слобода на секој член. Папата Францискус

Ватикан сега бара од сите посетители и персонал да достават легитимација за КОВИД-19 што докажува дека се вакцинирани, оздравени од коронавирусот или се тестирани негативно за болеста со цел да влезат во градот-држава од 1 октомври.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА