Симнете ја нашата Андроид апликација

Ова е крик на мајките (видео)

Ова е крик на мајките (видео)

Ова видео дефинитивно ќе ве наежи и насолзи

Ова е крик на мајките, мајките кои знаат дека оваа претприемачка алчност мора да си замини сега.
Ова е лудост за вашите деца чија иднина е во прашање. На која страна од приказната ќе бидете / учествувате?

Слушнете го гласот на оваа мајка, храбра како лавица, пример за сите мајки!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА