Симнете ја нашата Андроид апликација

Никогаш порано не бев осудена ако не сум била вакцинирана

Никогаш порано не бев осудена ако не сум била вакцинирана

Од сите вакцини што сум ги имала во животот: тетанус, мали сипаници, заушки, детска парализа, хепатитис итн..

Никогаш порано не сум видела толку збунетост за вакцина во која се вели дека морам да носам маска и да се дистанцирам социјално, дури и ако сум целосно вакцинирана. Очигледно, сеуште можам да се инфицирам или да го ширам вирусот, дури и ако сум целосно вакцинирана.

Никогаш не морав да се грижам за проблеми со срцето и / или згрутчување на крвта и СМРТ како несакан ефект.

Никогаш не бев осудена ако не сум била вакцинирана

Никогаш не бев дискриминирана кога станува збор за патување или други редовни услуги.

Вакцините што ги набројав погоре никогаш не ми кажаа дека сум лоша личност затоа што не ги земав или затоа што ги земав.

Никогаш не сум видела вакцина да се заканува на врска помеѓу член на семејство или близок пријател.

Никогаш не сум видела вакцина да се користи за политички цели и никогаш не сум видела вакцина која ги убедува децата со бесплатен сладолед.

Никогаш не сум видела вакцина да ја загрозува егзистенцијата, работата, училиштето, итн.

Никогаш не сум видела вакцина каде што согласност од 12-годишник ја заменува родителската согласност.

После се што кажав, може ли некој да ми каже зошто сум теоретичар на заговор, неписмена и несоодветен истражувач, бидејќи не сум подготвена да ја земам оваа вакцина?

По сите вакцини што ги набројав погоре, никогаш не сум видела вакцина која дискриминира, разделува и осудува вакво општество.

Толку многу информации се цензурираат, бришат и отстрануваат  се од Интернет

Толку многу лекари и научници се цензурирани и им е забрането да зборуваат или да поставуваат легитимни прашања кога она што е дозволено или недозволено нема смисла.

Луѓето ја земаат оваа вакцина со СМРТ како пропратен ефект за да си ја откупат слободата (што беше нивно човечко право од самиот почеток. Никогаш не ја загубија), НЕ за да спречат или се заштитат од вирус. Затоа што сето тоа не функционира.

Луѓето кои се двојно вакцинирани го добиваат вирусот и сеуште умираат од него.

Ова е навистина моќна вакцина. Ги прави сите работи што ги спомнав, а сепак?,  не го прави она за што се дизајнирани да го направат како сите други вакцини што ги споменав претходно, а тоа е борбата против КОВИД, вирус со природна стапка на лекување од 99% благодарение на нашиот прекрасен имунолошки систем!

Ако не се залагате за слобода на избор, тогаш во никој случај не се обидувајте да ја вратите оваа земја во нормала

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА