Симнете ја нашата Андроид апликација

Не примал вакцинирани лица во неговата ординација - видео

Не примал вакцинирани лица во неговата ординација - видео

САД, Меридијан, Ајдахо, 05.2021 година

Д-р Стивен Бејкер им забранува на вакцинираните против корона да влегуваат во неговата ординација со цел да ги заштити младите жени кои се присутни од неплодност.

Неколку недели има сè поголеми извештаи за променет циклус кај невакцинирани жени во близина на вакцинирани лица.

Д-р Бејкер се сомнева дека таканаречените шилести протеини се активирач. Истражувањата за овие протеини сега ги водат истражувачките тимови кои не гледаат повеќе на Ковид-19 како респираторна болест, туку како васкуларна болест.

Оние кои се вакцинирани, рече Бејкер, стануваат „подвижни фабрики“ на овие протеини.

За лицето. Стивен Бејкер е хиропрактор, основач на „PreHab: Health and Performance“, интензивно се занимаваше со вакцинации и го водеше подкастот „Living as Inteded“

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА