Симнете ја нашата Андроид апликација

Нема изолација на вирусот - Нема пандемија!

Нема изолација на вирусот - Нема пандемија!

Останува како што беше: нема изолиран вирус!

Мора да се дозволи прашањето: Зошто сеуште нема изолиран вирус по 1,5 години?

Во најголемата „пандемија“ на сите времиња, овој доказ беше побаран и на меѓународно ниво.
Одговор: Нема!

Значи, како да одредите „пандемија“ кога советодавните научници во политиката не се во состојба да го изолираат овој смртоносен „вирус“ и да го докажат неговото постоење?

Од друга страна, паралелите на корона паниката со СИДА, кои се прикажани и во ова кратко видео, се очигледни.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА