Симнете ја нашата Андроид апликација

Невролошки напади по вакцинирање против  Ковид-19

Невролошки напади по вакцинирање против Ковид-19

Невролошки напади по вакцинирање на корона

Овие снимки се од Мексико. Вакцинациите започнаа и таму пред кратко време. Се разбира, во Мексико се неизбежни и вообичаените несакани ефекти. Овде гледате жртва на вакцина која нема контрола над сопственото тело по инјекцијата.

Сите фетишисти за вакцинација треба да ги разгледаат овие слики. Можеби тогаш желбите за инјектирање на гени ќе бидат малку заматени.

 

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА