Симнете ја нашата Андроид апликација

Тоа е најголемиот убиец: Најголемото прикривање во историјата на човештвото

Тоа е најголемиот убиец: Најголемото прикривање во историјата на човештвото

Од воведувањето на вакцините против коронавирусот, во САД се регистрирани 410.000 необјаснети смртни случаи. „Ако овие луѓе не умреле од вакцината, тогаш од што умреле?“, праша технолошкиот претприемач и филантроп Стив Кирш претходно овој месец на панел организиран од американскиот сенатор Даг Мастриано.

„Никој не сака да одговори на тоа прашање“, рече Кирш. Тој мислеше на изјавите на шефот на  компанијата за животно осигурување OneAmerica, кој истакна дека стапката на смртност меѓу 18-64-годишниците е до 40 проценти повисока од нормалната. „Во моментов се бориме со највисоките стапки на смртност во историјата на оваа индустрија, не само во OneAmerica“, рече Скот Дејвисон.

Катастрофа што се случува на секои 200 години би резултирала со зголемување од околу 10%. „Значи, четириесет проценти е без преседан“, рече Дејвисон.

„Тоа не треба да се случи“, нагласи Кирш. „Како е тоа можно? Ова не е случајно. Нешто го предизвика ова. Ова е водечка причина за смрт во историјата на човештвото и никој не знае зошто“.

Тој рече дека балсаматор открил згрутчување на крвта во 93 отсто од телата на починатите луѓе, кои никогаш не биле видени пред да се воведат вакцините. „Тоа е најголемиот убиец. Ова е најголемото прикривање во историјата на човештвото. 400.000 Американци беа убиени од американската влада“.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА