Симнете ја нашата Андроид апликација

Млада жена падна во болница во Аргентина по вакцинирањето

Млада жена падна во болница во Аргентина по вакцинирањето

На персоналот на болницата не им е грижа на почетокот - тие многу не сакаат да реагираат.

Бидејќи прво се појави полицијата, тогаш се чувствуваа принудени  брзо да помогнат.

Луѓето што стојат таму се со право вознемирени што лекарите многу се двоумат дали да одговорат на барањата на луѓето.

 

 

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА