Симнете ја нашата Андроид апликација

Мислав Колакушиќ на темаата Ковид-19:  Појава на нова моќна и бескрупулозна мафија

Мислав Колакушиќ на темаата Ковид-19: Појава на нова моќна и бескрупулозна мафија

Мислав Колакушиќ: „Се соочуваме со појава на нова моќна и бескрупулозна мафија, која е поопасна од сите претходни форми на организиран криминал.
Тоа е мафија што користи медиуми од сите форми за кампањи за страв наместо оружје за да продава милијарди свои производи.

Во последната година, скоро сите мејнстрим медиуми ширум Европа и светот објавија невистинити податоци на ист начин, кои не се запишани во историјата на светот.
Сосема е јасно дека ова е ист извор на финансирање и нова мафија која сака да искористи кампања на страв да го принуди секој човек во светот да го користи нивниот производ најмалку двапати годишно до крајот на животот.
Бидете свесни, кампањите за страв нема да запрат затоа што им носат десетици милијарди евра годишно “.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА