Симнете ја нашата Андроид апликација

Мексиканска ТВ сака да го разоткрие магнетизмот од вакцината, но го докажува спротивното

Мексиканска ТВ сака да го разоткрие магнетизмот од вакцината, но го докажува спротивното

Ако имаше награда за демонстрација за разоткривање што тргна наопаку, оваа година најверојатно ќе ја добиеше мексиканската утринска телевизија  „Сале ел Сол“.

Намерата да се отфрли феноменот на магнетизам т.е  делови кои се лепат на пункцијата, што се јавува исклучиво кај вакцинираните лица против корона, тргна наопаку.

Откако еден телевизиски лекар, кој тврдел дека е вакциниран (се вакцинирал самиот себе), се обидел да закачи лажица на неговата претпоставена пункција и очигледно тоа не успеало, тој ги охрабри и другите присутни вакцинирани против корона да го сторат истото.

Лажицата не се лепеше ниту на една жена и на двајца други мажи, но тоа се случи со четвртиот волонтер. Притоа, лекарот по име д-р Пепе, изненаден рече: „Да, тоа е чудно“. Водителот на емисијата го повтори експерименталниот процес со истиот резултат.

Потоа д-р. Пепе стави паметен телефон кој се држеше на местото на инјектирањето на испитаникот.

Без подготвено објаснување за презентираниот феномен, докторот немаше друг избор освен да го признае своето незнаење. „Искрено. Немам поим “, ....беше неговата изјава.

Без да навлегуваме во можните причини за сопствениот магнетизам на организмот во овој момент, исмевањето со погодените луѓе не го објаснува овој феномен. Ниту маргинализирањето на истите.

 

Подолу ќе најдете повеќе бизарни видео клипови кои понекогаш илустрираат дека некои луѓе се магнетни не само на местото на пункцијата.

https://www.youtube.com/watch?v=gLGCR03uV8w

 

https://www.youtube.com/watch?v=4WfcXNbIXRU&feature=emb_title

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА