Симнете ја нашата Андроид апликација

Медицинска сестра претрпе сериозна парализа по вакцината - банирано видео

Медицинска сестра претрпе сериозна парализа по вакцината - банирано видео

Калила Мичел, медицинска сестра од Нешвил Тенеси, рече дека претрпела парализа, откако и била дадена вакцина за корона. Мичел кажува за што станува збор во нејзиниот потресен видео-апел. Медицинската сестра опишува дека сè било добро веднаш по вакцината, но дека по три дена морала да оди на лекар затоа што на левата страна на лицето имало знаци на парализа, што јасно се гледа во видеото.

Погодена од дијагнозата, Мичел во солзи споделува дека сега страда од парализа  и повеќе не може да се насмее. Медицинската сестра ги повикува сите да не се вакцинираат со вакцината Ковид. Тоа е „најлошото и не би го дала ова на никого, дури ни на мојот најлош непријател“, рече Мичел.  „Ве молам Америка, тие не се грижат за нас. Немојте да ја примате оваа вакцинација! “

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА