Симнете ја нашата Андроид апликација

Медицинска сестра открива: моите колеги умираат по вакцината (видео)

Медицинска сестра открива: моите колеги умираат по вакцината (видео)

Американската медицинска сестра Тамра одлучи да проговори за штетата од вакцината

Таа рече на шоуто „Стју Петерс“ дека неколку медицински сестри и најмалку еден доктор починале по вакцината против корона.

По Божиќ, се дозна дека доктор во болницата во која работи таа починал во сообраќајна несреќа. Неговата сопруга објави дека тој починал. „Тој се онесвести и предизвика несреќа“, рече Тамра, додавајќи дека во автомобилот во тоа време било целото негово семејство.

Таа посочи дека тој ја направил првата инјекција против корона седум дена пред несреќата. „Никогаш нема да знаеме дали има врска бидејќи не е направена обдукција.

Во февруари, медицинска сестра почина во сон. "Таа беше млада и изгледаше здраво", рекла Тамра. Уште две медицински сестри починаа во март. „Бев многу шокирана и лута бидејќи никој не го разгледа ова“, рече таа.

„Еден мој пријател ја загуби својата мајка“, рече таа. „Таа беше целосно вакцинирана. Припаѓала на „ризична група“ и и било препорачано да се вакцинира бидејќи тоа ќе и го спаси животот “.

Медицинската сестра има среќа што живее во државата Тексас и не може да биде отпуштена ако не ја земе вакцината.

Таа исто така рече дека медицинска сестра развила синдром Гилен-Баре откако и била дадена вакцината.

„Во повеќе од 20 години колку што сум медицинска сестра, никогаш не сум видела некој да развива Гилен-Баре синдром. Постојат многу ризици поврзани со овие вакцини. Тие се опасни “.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА