Симнете ја нашата Андроид апликација

Др.Мајк Једон - Стоп за евиденцијата за вакцинација!

Мајк Једон предупредува дека децата имаат 50 пати поголема веројатност да умрат од вакцината отколку од вирусот

Во Соединетите држави, децата на возраст од 12-15 години ќе бидат вакцинирани против корона оваа есен. Фаучи сака училишните деца да бидат вакцинирани пред крајот на годината.

Според Стив Банон, ова ќе доведе до голем отпор, особено кај мајките. Во својот подкаст Воената Соба на Банон, тој предупредува на бура на негодување.

Неговиот гостин Мајк Једон, поранешен потпретседател на Фајзер, рече дека вакцините против корона не се безбедни. Тој објасни дека овие вакцини предизвикуваат вашето тело да произведува шилести протеини.

„И со години знаеме дека протеините со шилести вируси предизвикуваат згрутчување на крвта“, рече тој. Во декември тој напиша писмо до Европската агенција за лекови (ЕМА) за да го посочи ова.

 

 

75 проценти од несаканите ефекти

Једон продолжи да рече дека околу 75 проценти од несаканите ефекти што се јавуваат по вакцинирањето се поврзани со згрутчување на крвта и крварење.

„Младите не се разболуваат поради Ковид. Кога ќе се заразат со вирусот, тие обично немаат никакви симптоми. Вие не сте изложени на ризик “, потенцира тој.

Тој исто така рече дека вакцинирањето деца е „лудо“ затоа што верува дека имаат 50 пати поголема веројатност да умрат од вакцината отколку од самиот вирус.

https://rumble.com/embed/vfot1d/?pub=4

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА