Симнете ја нашата Андроид апликација

Магнетизмот намерно се додава во „вакцината“ за да се присили мРНК низ целото тело

Магнетизмот намерно се додава во „вакцината“ за да се присили мРНК низ целото тело

Д-р Џејн Руби кај Стју Питерс со страшно откритие за само-снимените видеа на луѓе кои метални предмети се лепат на себе по вакцинирањето и кружат на социјалните мрежи.

ЦДЦ рече дека приемот на „вакцината“ не ве прави магнетни, дури и на местото на „вакцинацијата“, што обично е вашата рака.

Д-р Руби вели: „Лажат“ и обезбеди докази за да го поткрепи своето тврдење и вознемирувачко предупредување за состојките, директно од изворот.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА