Кој денес се вакцинира, највероватно еден ден ќе го прифати и белегот на Антихристот

Кој денес се вакцинира, највероватно еден ден ќе го прифати и белегот на Антихристот

Германскиот проповедник: Ј. Чарнтке во  едно видео кажува за вакцинираните луѓе:

Во различни дискусии деновиве ми стана јасно дека кој и да се вакцинира денес, еден ден со голема веројатност, исто така, ќе го прифати белегот на Антихристот.

Зошто?

Внатрешната логика за она што се случува е иста. Еден дел е целосно заблуден тука и таму и не разбира што навистина се случува.

Тие ќе го прифатат најсомнителниот неисптан шприц, како и белегот на Ѕверот, бидејќи немаат идеја што навистина се случува.

Вториот дел навистина не сака да знае. Тие едноставно не сакаат да се справат со тоа., сакаат да имаат удобен живот, можеби некое време, предпоставуваат дека не носи ништо добро тоа, конечно, кога притисокот ќе стане преголем, тие ќе станат учестници.

Никогаш не се вознемируваат со тоа, секогаш туркајќи го настрана и закопувајќи ја главата во песок, иако ја гледаат бурата и ги слушаат грмотевиците.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА